| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 19/05/2003 19:06
Witam ponownie!!!!Ponieważ poprzednia akcja zorganizowana przeze mnie cieszyła się sporym zainteresowaniem,informuje wszystkich,że zbieram zapisy na białą wersję koszulki Pogoni!!Cena 45 złoty-jak poprzednio wymagane minimum 50 sztuk.Koszulka będzie standardowo produkowana z nr 12 na plecach-bez możliwości wyboru innego numeru.Ponadto można również składać zamówienia na orginalne i nie powtarzalne spodenki Pogoni Szczecin również firmy TICO.Cena za sztukę-38 złoty(początkowa cena jaką usłyszałem do TICO to było 50 złoty,ale dyrektor osobiście polecił zniżyć cenę do 38 złoty).Minimum-45 sztuk.Dla chętnych udało mi się również załatwić zapisy na bluzę bramkarską TICO z emblematami Pogoni.Cena za sztukę-83 złoty(rzeczywista cena-155 złoty).Ilość sztuk potrzebnych do złożenia minimalnego zamówienia-6.Ale to nie wszystko.Po licznych e-mailach jest również możliwość zamówienia orginalnej bluzy dresowej TICO w brawach Pogoni(wzór poniżej) za 125 złote.Minimum sztuk-10.
Aby zapisać się na listę wymagam wysłania na [email protected] lub [email protected](konto go2.pl ostatnimi czasy szwankuj) e-mailu z wpisany swoim imieniem,nazwiskiem,ilość sztuk wybranej rzeczy wraz z rozmiarami,e-mailem( BARDZO WAŻNE) oraz opcjonalnie nr telefonu komórkowego(wten sposób przepływ informacji będzie szybszy).
Akcja ta jest organizowana tylko i wyłącznie przeze mnie i redakcja serwisu nie bierze w tym udziału.
Jak tylko uzbiera się wymagane minimum,podam kolejne informacje.
Poniżej zdjęcia każdego z gadżetów.
POZDRAWIAM!!

PS PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ.W TEKSIE POJAWIŁ SIĘ BŁĄD.CENY DRESU I BLOZY BRAMKARSKIEJ POWINNY BYĆ NA ODWRÓT!!!!
[Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-14 19:06]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 11:14
A za parę miechów to taka koszulka to będzie antyczny unikat!!Dosyć że jej nigdzie nie dostaniesz to jeszcze będziesz patrzył łapczywie na tych którzy ją mają...
Uwierz mi że tak będzie,bo już teraz jest tak z granatowo bordowymi... [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-13 11:22]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 15:55
KiLeR.Jest takie przysłowie:Ile ludzi-tyle zdań.Tobie może akurat svenska sie nie podoba bo masz gleboki uraz do Gondora(jak kazdy-w tym i ja).Ale innym wlasnie chodiz o to aby koszulka byla w 100% replika orginalu!!Bo o to w tym chodzi.Pozdrawiam Rowniez Kopola No i Pana Administratora
|
|
|
|
|
Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 14/05/2003 06:50
"De gestibus non disputandum est" mowi lacinskie przyslowie.
Ja dopiero dzis otrzymalem koszulke granatowo-bordowa - jest w deche. Swietna jakosc, poprawny "meski" rozmiar, slow brak by opisac jak sie czlowiek cieszy :-) a cena?...... szok! tak tanio powinno sie zabronic handlowac! 45 zloty za koszulke legendarnego klubu to jest wprost PROFANACJA!! hehe
Przy okazji pragnalbym podziekowac Sanbalowi za te wspaniala inicjatywe jaka jest stworzenie mozliwosci dla nas kibicow zakupienia tych super gadzetow - tu na mysl przychodzi slowo wdziecznosc oraz uznanie. Brawo.
Moje zamowienie bylo troszku problematyczne - niestety musialo isc za granice, jednak to nie byl problem dla Sanbala - z taka uczynnoscia oraz rzetelnoscia nie spotkalem sie nigdy, nadal jednak sa wsrod nas tacy ludzie - thx!!
Hej ludzie! lato idzie.... czas wykombinowac troche grosza na biala koszulke bysta wygladali jak ludzie :-)
(zawsze mnie zazdrosc zzera jak widze merchandise jaki ma Elch lub sKarKa - od podkladek pod rejestracje, kubki srubki, bluzy, koszulki, czapki, szaliki, flagi, proporczyki...... a Pogoniarze musza kombinowac by choc barwy noszeniem koszulki reprezentowac...ech...)
serdecznie pozdrawiam
|
Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
|
|
|
- 1
-
|