| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nabor do Pogoni :P - 05/02/2003 23:06
Ja bym sie napewno przydal jako rozgrywajacy - napastnik, zreszta i tak gralem juz w juniorach Pogoni... a teraz jestem supersnajperem HALP z 23 bramkami w 6 meczach Ale za duzo pierdolenia z PZPN itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nabor do Pogoni :P - 06/02/2003 14:06
ja jestem bratam tomasiewicza. moge stanąc na bramce mam to przeciez po bracie
POZDRO DLA KIBOLI i wszystkich piłkarzy którzy trenują i nadal są z Pogonią
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nabor do Pogoni :P - 07/02/2003 11:45
Dokladnie..nigdy nie zapomne mu meczu z Filkirem gdzie popisal sie wspaniala obrona pilki...ktora podal do niego jego obronca  ..ale coz rowniez moglbym zglosic swoja kandydature na napastnika..lub bramkarza
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Nabor do Pogoni :P - 07/02/2003 13:12
Panowie,
zamiast gadac utworzyc mozecie druzyne (niekoniecznie pod nazwa Pogoni, ale moze np. P-Walczaca) i zaczac rozgrywki nizej. Dlaczego nie mielaby powstac druzyna kibicowska, uwazam, ze to niezly pomysl, a moze z niej wlasnie wybija sie ludzie do naszej ukochanej Pogoni. Mnie nie ma w Szczecinie i mam juz z 15 lat za duzo by grac, ale sciskam za WAS kciuki.
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nabor do Pogoni :P - 07/02/2003 14:30
W sumie to bym na zadnej pozycji sobie nie poradzil . Ale np. na bramce bylbym lepszy niz Tomasiewicz!!!, w obronie lepszy niz Witkowski, w ataku lepszy niz Rodriguez... mysle ze to wystarczajaca rekomendacja mojej osoby
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nabor do Pogoni :P - 07/02/2003 19:41
Akurat robienie konkurencji Naszem Klubowi to chyba nie najlepszy pomysł, szczególnie teraz, gdy nasza energia potrzebna jest na zupełnie inne działania. A dla tych, którzy chcą się wykazać na boisku: w dzisiejszej "Kronice" pokazując pierwszy trening powiedzieli, że "jeden kibic ćwiczył z Pogonią" (nawet przez pół sekundy była jego twarz na zbliżeniu) - nie poprzestawajmy na tak skromnej liczbie!!! Sprawdzałem w ZZPN, że do zarejestrowania się (robią to podobno od ręki!) potrzeba tylko: deklaracji, że przez ostatnie 12 miesięcy nie grałeś w żadnym klubie (ligowym, czyli HALP-owcy spokojnie spełniają ten warunek), umowę z klubem (w naszym przypadku - z Pogonią, tylko właśnie nie wiem, kto teraz jest tam za to odpowiedzialny, kto wykonuje te wszystkie formalności), 2 (chyba) zdjęcia i 40 zł opłaty (dla ZZPN, bo PZPN ma ze swojej zrezygnować - Kolator mówił, że "PZPN wyrazi zgodę na uprawnienie dodatkowych zawodników o statusie amatora", więc raczej nie będą robić trudności).
A więc: kto żyw, na boisko!!! (a dokładniej na sztuczną murawę pod namiotem za halą na Kordeckiego, koło kortów - tam trenują)
|
MKS po życia kres!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|