W niedzielę 5 listopada zagramy z Legią Warszawa. Wojskowi to wicelider tabeli z dorobkiem 25 punktów. Legia swój dorobek zawdzięcza przede wszystkim grze u siebie, gdzie uzbierała 19 z 21 punktów. Na wyjazdach ich gra wygląda kiepsko - dwa zwycięstwa, pięć porażek bramki 4:10. Historycznie to rywal z którym graliśmy najczęściej w Ekstraklasie - 94 razy. Dorobek zdecydowanie przemawia za Legią: 13 naszych zwycięstw, 21 remisów, 90 porażek - bramki 78-189. Nieco ponad rok temu po ciekawym spotkaniu pokonaliśmy ich u siebie 3:2.
Nie wygraliśmy w lidze od 8 spotkań. Ostatnia tak kiepska seria miała miejsce A) w sezonie 2010/11 gdzie nie wygraliśmy 7 razy z rzędu w I lidze oraz B) w sezonie 2006/07 - 21 meczów bez wygranej w Ekstraklasie. Sezonu sprzed 10 lat nie muszę przypominać, bo rany po nim na pewno w pamięci zostały.
Na koniec ode mnie taka luźna myśl.
Na ostatnim meczu z Bruk-Betem nasza ilość w młynie była delikatnie mówiąc mizerna. Legia pewnie swoje zrobi i osób pojawi się więcej. Jedno co mi utkwiło po meczu z kostką brukową to co powiedział nasz gniazdowy wobec panującej chujni na boisku i garstki na młynie - "nie róbmy tego Pogoni". Myślę, że nawet tak chujowe wyniki i gra tej drużyny nie powinni odwracać nas od przychodzenia na stadion. Podkreślę na koniec, że to tylko moje zdanie, każdy powinien działać w zgodzie z własnym sumieniem i własnym zdaniem. Do zobaczenia w niedzielę.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń - Legia 5 listopada, godzina 18 - 04/11/2017 08:25
połowę młyna to ostatnio zapełniliśmy rok temu na meczu z Ruchem po mega dużej mobilizacji. teraz jeden z trzech sektorów zapełnionych będzie "sukcesem". Chciałbym się oczywiście pomylić i żeby cały młyn był zapełniony, ale patrząc na to jak ostatnio wygląda, to..
kupujcie bilety wcześniej, jak ludzie zobaczą, że zeszło dużo biletów to ich to nakręci może bardziej i się ruszą na mecz
Dziękuję za taką oprawę przed i w trakcie meczu
Najpierw przedmeczowa oprawa a w trakcie meczu "wygrajcie dla nas"
Oprawa z komunistycznym hasłem to dopiero beka z całym kraju z prawdziwych wolaków.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Może moje kilka zdań...
wielu na tak artystyczna czekało. Co do HASŁA... wg mnie całkiem spoko ... i wiem do czego się to odnosi,
Jedno jest ważne, że nie ma co wpychać do jednego worka. Tak samo w Szczecinie można wrzucic z panoramy miasta:
- Pomnik Czynu Polaków - bo sowiecki - a tak czesto był robiony na oprawach
- nazwę POGOŃ - bo tez w sowieckich czasach została nadana
- Trasa Zamkowa - też nie to - wiesz o czym mówie
- Wały Chrobregom Baszta 7 Płaszczy, Zamek? też germańskie
I przyczepi sie w Polsce tylko rodak co ma się o co przyczepic, bo takie nasze upodobanie
Legia tez nie sztywna bo na sektorówce i panorame daje pałac kultury
ach te skrajności...
PS. nie szukajmy na siłę ideologii
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 6 listopada 2017, 01:03 [1 raz(y)]
Oprawa z komunistycznym hasłem to dopiero beka z całym kraju z prawdziwych wolaków.
Ideologię komunistyczną mógł tam wypatrzeć tylko komunista
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
a ty znowu płaczesz w internecie samemu nic nie robiąc w rzeczywistości, żeby budować siłę Pogoni. na wyjazdach jak jesteś, to też zawsze wypierdalasz ze swoją ekipką bez znaczenia, że jest przykaz, że jedziemy w kolumnie. więc po prostu skończ już pierdolić i tyle.
a co do oprawy, to masz tutaj linka poniżej i sobie doczytaj dokładnie co i jak. a posądzanie o romans z komuną...to tylko świadczy jak bardzo w dupie jesteś i gówno widzisz.
Wez nie wylewaj takich herezji w internecie na forum publicznym, bo jeszcze ludzie mnie z Toba pomyla i bede musiala sie z tych bzdur tlumaczyc.
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia - zamilcz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.