Po przerwie na kadrę wracamy do ligowej młócki. W niedzielę mecz z Lechem Poznań. Wyżej - nasze mecze od powrotu do Ekstraklasy + bilans ogólny. Poznaniacy z nowym sternikiem:
- Eurosport.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Zagramy na pewno:
Kudla - fraczczak rudol fojut niunes - delev muras matras kort gyurcso - kitano.
No i teoretycznie ok. A praktycznie? 30-stopniowy upala na rezerwie 0 zastepcow.
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 14:28
jak mozna tego usmiechnietego rudzielca wystawic do 11 !!!!!! to jest kurwa skandal !!!
obstawiam ze 90% akcji lech bedzie prowadzil prawa flanka bo wiedza ,ze rudy bedzie i tak sie usmiechal co by sie nie dzialo.
po gowno, beda ci pluli w pysk i tak powiesz ,ze pada.
nie podniecaj sie nikogo nie wyzwalem.
januszu jak dla ciebie rudy usmiechiety kopacz to obraza? zejdz na ziemie bo widze ,ze czujesz sie wazny
Dnem to są takie komentarze jak Twój. Nie podoba Ci się forum? To zaproponuj jakiś merytoryczny temat, żeby podnieść poziom tu. Najłatwiej napisać, że forum, czy w innym temacie że młyn jest słaby i na tym zakończyć swój udział. To jest dopiero słabe.
Do tematu to: Tylko zwycięstwo, Portowcy tylko zwycięstwo!!!
@badboy ogarnij się, bo wstyd robisz sobie.... i dobrze napisałeś tylko zły adres : "zejdź na ziemie" interenetowy hoolsie...
Ostatnio edytowany przez: cfan, 11 września 2016, 14:59 [2 raz(y)]
Dnem to są takie komentarze jak Twój. Nie podoba Ci się forum? To zaproponuj jakiś merytoryczny temat, żeby podnieść poziom tu. Najłatwiej napisać, że forum, czy w innym temacie że młyn jest słaby i na tym zakończyć swój udział. To jest dopiero słabe.
Do tematu to: Tylko zwycięstwo, Portowcy tylko zwycięstwo!!!
@badboy ogarnij się, bo wstyd robisz sobie.... i dobrze napisałeś tylko zły adres : "zejdź na ziemie" interenetowy hoolsie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.