Zalezy na kiedy przelozony. Jezeli nie odbedzie sie w ciagu 48 godzin to jest liczony po kursie 1,00. Jezeli sie odbedzie w ciagu tych 2 dni to liczy sie normalnie.
Odp: Bukmacherzy - 17/01/2008 17:47
Wyrzuc troche tych spotkan.Taka ilosc trafic to niemalze cud. Podziel na 2 czy 3 kupony i wyslij. Sam czasami takie trafiam , ale ze raz do roku . Zazwyczaj sa jakies niespodzianki i ciezko jest wybrac kilkanascie spotkan , ktore zakoncza sie tak jak powinny.
Odp: Bukmacherzy - 20/01/2008 13:46
U mnie wczoraj ładnie Tottenham, Polki i Fiorentina weszły, chociaż z tym ostatnim problemy były, dopiero drugi karny (swoją drogą niesłuszny) i 2:1
Niemiecka liga jest bardziej nie pewna, niż II polska
Co Ty się tak tej niemieckiej uczepiłeś? Mi z kolei prawie zawsze niemiecka wchodzi , gorzej z holenderską...
ile razy zagrałem tyle nie weszło, myśle ze każdy grający przez dłuższy czas ma takie "zboczenia" ze nie gra na jakąś ligę, dużyne itp. Ja nigdy nie gram na niemców a np. mój kumpel wyśmiał mnie że obstawiam włoską, także to jest wg. uznania
pozdro.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757502641 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.