Odp: Bukmacherzy - 01/01/2008 19:39
Mialem kiedys taka sytuacje w toto-mixie...i powiedzieli mi ze moge poczekac albo wyplaca mi kase odejmujac ten mecz...i odebralem kase takze wydaje mi sie ze spokojnie mozesz isc odebrac pieniadze...
Ostatnio mialem sytuacje identyczna ale z meczem w Holandi, Nie bylo wielka tajemnica od niedzieli rano , ze mecz sie nie odbedzie, ale kazali czekac do wtorku czy do srody.
Jezeli zagrales w Totomixie , mozesz chyba czekac 2 dni. Mecz nie zostal jeszcze wycofany z oferty
Jezeli nic nie zmienia, a jak ich znam , to nic z tym nie zrobia , mimo , ze od wczoraj wszyscy wiedza , ze mecz przelozony , trzeba bedzie poczekac.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 2 stycznia 2008, 00:04 [1 raz(y)]
Odp: Bukmacherzy - 02/01/2008 22:29
Najlepiej idź spytać, u różnych buków różnie z tym jest ja tak miałem raz w STS bodajże i mecz policzono mi po kursie 1.00 czyli jakby go nie było.
mam pytanie : Jeżeli weszły mi wszystkie mecze i zostały tylko jutrzejsze derby Glasgow które zostały przełożone to co mam zrobić? poczekać ,aż mecz zostanie rozegrany czy można swobodnie odebrać wygraną ? Jak to działa? z Góry dziękówa za odpowiedź
Ostatnio mialem sytuacje identyczna ale z meczem w Holandi, Nie bylo wielka tajemnica od niedzieli rano , ze mecz sie nie odbedzie, ale kazali czekac do wtorku czy do srody.
Jezeli zagrales w Totomixie , mozesz chyba czekac 2 dni. Mecz nie zostal jeszcze wycofany z oferty
Jezeli nic nie zmienia, a jak ich znam , to nic z tym nie zrobia , mimo , ze od wczoraj wszyscy wiedza , ze mecz przelozony , trzeba bedzie poczekac.
W totomixie trza czekać 3 dni i jeśli mecz nie będzie w tym czasie rozegrany to jest on wycofany z kursem 1,00
jak kiedyś grałme w sts to tam juz na drugi dzień z tego co pamiętam mecze były wycofywane z oferty
3 dni od daty zmiany terminu meczu , czy 3 dni od dnia w którym mecz miał się rozegrać?
ja z pily dzisiaj skromnie,Skoki i Australia Open ruszaja takze na tym sie skupie ale widze ze rzadko tu ktos obstawia takie dyscypliny takze typy chyba zbedne
Ostatnio edytowany przez: bo(L)ek, 12 stycznia 2008, 13:16 [1 raz(y)]
Odp: Bukmacherzy - 12/01/2008 22:07
wczesniej pomyslalem ze nie bede robil z siebie debila zapodajac kuponem o łącznym kursie 53 ..ale skoro wszedl heheh LOL
Status kuponu: Wygrany Typ zakładu: Akumulowany
nr. nazwa zdarzenia typ kurs grupa
92 Everton-Manch.City
Pilka Nozna - Anglia 1 1 2.1 -
Odp: Bukmacherzy - 15/01/2008 23:03
Podejrzewam, że już było zadawane to pytanie, ale..
Co jeśli mecz zostanie przełożony? Traktują go jako anulowany, czy bierze się go później pod uwagę do kuponu?
Dzięki za odp.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757502640 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.