Odp: Bukmacherzy - 20/03/2006 18:28
Liverpool - Fulham 1 1.42
Palmeiras - Rosario 1 1.45 (a ja glupi balem sie ze Legia z Cracovia zremisuje i postawilem ten mecz)
Roma - M'borough 1 1.62
Schalke - Palermo 1 1.65
Aachen - Dynamo Dresden 1 1.55
Excelsior - Go Ahead 1 1.40
stawka: 5zl, do wygrania: 54zl
Amica - Polonia 1 1.48
Bolton - Sunderland 1 1.41
Porto - Ferreira 1 1.25
Anderlecht - Beveren 1 1.25
Lommel - Ronse 1 1.50
Lausanne - Meyrin 1 1.25 (pierwsza i ostatnia druzyna 2 ligi szwajcarskiej - nie spodziewalem sie wtopy)
Brescia - Cataranzano 1 1.47
Odp: Bukmacherzy - 21/03/2006 10:55
jest - w opcjach wypłaty wybierz opcję "karta kredytowa" - wpisz tam sumę, a miejsce na numer karty pozostaw puste i przejdz dalej. Powinienes przejsc do okna, w którym jest miejsce na wpisanie numeru konta bankowego itp.
Odp: Bukmacherzy - 21/03/2006 13:26
wyplacalem kase na karte kredytowa inteligo i srodki od momentu kiedy pojawily sie na koncie, byly zablokowane przez 1 miesiac.
dla mnie to bez sensu
Odp: Bukmacherzy - 22/03/2006 15:29
Free bet 50 PLN :
Oferujemy free bet wartosci dokladnie 50 PLN przeznaczony na mecz Chelsea - Newcastle. Rodzaj zakladu zalezy wylacznie od Ciebie - jedynym wymogiem jest aby zostal zawarty w systemie LIVEBETTING.
Jesli przegrasz zawarty zaklad, kwota 50PLN zostanie dopisana do Twojego konta w piatek. (Pamietaj ze przysluguje tylko jeden free bet na uzytkownika, jesli zlozysz wiecej niz jeden zaklad na ten mecz tylko pierwszy z nich bedzie liczyl sie jako free bet!)
Mogłby mi to ktos na chlopski rozum wytlumaczyc ?
Czy to znaczy ze musze obstawic koniecznie za 50zl ?
aha... i ten system LIVEBETTING to jest obstawianie meczu wtrakcie jego trwania ?
pozdrawiam
Odp: Bukmacherzy - 22/03/2006 17:22
tak, musisz postawić na live w trakcie trwania meczu Chelsea-Newcastle jakikolwiek zakład na to spotkanie za 50zł (obojętnie czy dasz 1, X, 2, under, over itp.)
Jeśli trafisz to jesteś na plus zysk z trafienia +50zł które oddadzą ci w piątek
jeśli nie trafisz to wyjdziesz na zero, bo 50zł oddadzą w piątek
ostatni byla promocja na gry. Zagralem za 40zl, w piatek mi nie zwrocili. Napisalem im maila to odpisali, ze juz wplacili kase. A jej dalej nie ma. Juz im wysylalem 5 maili i kurwa nie wiem czy mi kiedys zwroca;/ moze ktos z was mial podobnie
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.