Odp: Bukmacherzy - 21/02/2006 20:11
Real Madrid - Arsenal FC
Typ - Typ: 1 1,55
Benfica Lissabon - Liverpool FC
Typ - Typ: 2 2,40
PSV Eindhoven - Lyon (under/over 2.5)
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 2,10
FC Bayern München - AC Milan
1.Połowa - Typ: X 2,10
Odp: Bukmacherzy - 21/02/2006 20:33
Real Madrid - Arsenal FC
Typ - Typ: 1 1,55
Benfica Lissabon - Liverpool FC
Typ - Typ: 2 2,40
PSV Eindhoven - Lyon (under/over 2.5)
Poniżej/Powyżej - Typ: 2 2,10
FC Bayern München - AC Milan
1.Połowa - Typ: X 2,10
I kolejny tymrazem na bet24 :
Bayern München - AC Milan 1 2.20
Benfica - Liverpool X 3.15
PSV Eindhoven - Lyon X 3.00
Ronaldo Most Goals Tie (RM v ARS) Henry Most Goals
Football - International - Champions League 2 4.50
PSV-Lyon X
Bayern-Milan X
Benfica-Liverpool X
Rangers-Villarreal X
i szczerze mowiac zaskoczyl mnie Lyon i po trochu Benfica (mimo tego ze Angole nigdy u nich nie wygrali) bylem prawie pewny ze beda remisy, bardziej Milanu sie obawialem, a tu dupa... Pewnie wielu ludzi wtopilo na Arsenalu. Ja na nich nie stawiam, bo w LM z nimi wszystko jest mozliwe i obojetnie z kim by nie grali to wszystko z plackami moga wtopic...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Bukmacherzy - 22/02/2006 00:33
na jutro w LM proponuje jednak 4 remisy do przerwy, oczywiscie jako 4 single, albo jakies 3/4 czy cos w tym stylu...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Wszedl ostatni kuponik, ktory byl najmniej pewny...
Najbardziej wkurwila mnie 1, ktory dalem za 20zl, jebana liga francuska, czesto tam sa remisy i mialem nie stawiac, ale ostatecznie skusily mnie dobre stawki jak na te mecze... pierdole juz francuskiej nie stawiam...
A najlepsze jest to ze chcialem dac na 3 kuponie Mallorce z Realem, bo mialem przeczucie ze Ciecie z Madrytu wtopia, ostatecznie brat mnie powstrzymal, a szkoda bo stawka byla... 7,6 zl i bym wygral wtedy cos kolo 250zl. kurwa.. Ale dobre i to co jest
Ostatnio edytowany przez: crls, 26 lutego 2006, 21:45 [3 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Byzku ``czujesz`` gdzie jakis walek? w pierwszych 3 meczach kursy na gospodarzy minimalne,ale jednak wiadomo jak to jest w Norwegii Cos mi to Stjernen mo glowie chodzi osttanio tylko 1:0 u siebie wygrali a bramka padla 15sec przed koncem meczu Valerenga tez moze olac juz nie takie numery robila Storhamar raczej pewny ale taki kurs ze nawet niema co grac,Stavanger tez powinien wygrac narazie Sarpsborg prowadzi 2:1 ,uparlem sie u musze znalezc jakis walek w tych meczach na jutro niewierze zeby cztery 1 byly
Firma bukmacherska Bet24 przygotowała specjalną ofertę dla czytelników 90minut.pl. Z okazji startu rundy wiosennej piłkarskiej ekstraklasy, każdy dostaje 100 złotych na grę w zakładach na stronie www.bet24.com! W końcu trzeba mieć za co typować mecze pierwszej serii spotkań i mnożyć majątek! No bo kto, jeśli nie stali użytkownicy 90minut.pl, mogą wiedzieć lepiej, jakie będą wyniki?
Warunki są proste, pewność wygranej stuprocentowa. Wystarczy od dziś (czwartek, 14:30) do soboty do godziny 16:00 zarejestrować się na stronie www.bet24.com, a na adres [email protected] przysłać maila o temacie 90minut.pl i podać w treści swój login. Jeden mail = 100 złotych! Gwarantowane! Jeśli masz kłopoty z rejestracją (np. nie posiadasz karty), napisz na adres [email protected]. Pracownicy www.bet24.com Ci pomogą.
Jedna osoba może dostać tylko jeden bonus. Z kolei aby wypłacić pieniądze, trzeba je "puścić" w ruch przynajmniej trzy razy (tj. należy obstawić zakłady o łącznej stawce minimum 300 złotych). Jednocześnie zachęcamy do zapoznania się z niezwykle bogatą ofertą dotyczącą polskiej ligi na stronie www.bet24.com.
Odp: Bukmacherzy - 02/03/2006 17:09
a to ciekawe,trzeba sie zapisac ponownie widac bet24 coraz mocniej wchodzi na nasz rynek,choc narazie siedze w bet-at-home ale kto wie moze zmienie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.