Polskiej ligi się nie stawia.. to jest prawda nie od dziś.. ale przynajmniej teraz niektórzy się nauczą
A właśnie najlepiej się obstawia ligę swojego kraju, bo najwięcej się słyszy co się dzieje w drużynach.
szkoda że się liga obecnie skończyła bo udowodniłbym Ci że tak nie jest
Bronek wiesz ile ludzi się przejechało teraz na Legii (na szczęscie nie ja )... niby byli 200% pewniakiem a jednak przegrali ze słabiutkim Górnikiem Łęczna...
Polska liga jest pełna niespodzianek i nic tego nie zmieni, dla kibiców jest to dobre, dla obstawiających nie
Tutaj jest przedstawienie statystyczne ORANGE Ekstraklasy jesienią: Statystyka - może się przydać
Bo jak ludzie graja kursy po 1.2 to zycze im POWODZENIA
ja tak gram i na pewno wiecej wygrywam od tych co graja wieksze kursy
Sztuką jest wyselekcjonować z tych kursów 1.2-1.4 te co są bardzo prawdopodobne, a te w których mogą się pojawic niespodzianki... to jest właśnie umiejętność bukmachera..
Sztuką jest wyselekcjonować z tych kursów 1.2-1.4 te co są bardzo prawdopodobne, a te w których mogą się pojawic niespodzianki... to jest właśnie umiejętność bukmachera..
Hehe tego sie nie da zrobic!! jak masz mecze z kursem 1,2 to wszystkie sa ,,pewniakami" dlatego jest taki kurs. Zazwyczj graja liderzy z jakias druyna z konca tabeli. W jaki sposob wykryc niespodzinke, skoro wszystko wskazuje na faworyta ostatnio dodalem pewniaka do rozpisu- Celtic gral u siebie z Dunfermline(ostatnia druzyna tabeli) i przegral 0:1. Nie da rady wytypowac niespodzanki, trzeba strzelac, a to sie po prostu nie oplaca dla kursu 1.2
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Hehe tego sie nie da zrobic!! jak masz mecze z kursem 1,2 to wszystkie sa ,,pewniakami" dlatego jest taki kurs. Zazwyczj graja liderzy z jakias druyna z konca tabeli. W jaki sposob wykryc niespodzinke, skoro wszystko wskazuje na faworyta ostatnio dodalem pewniaka do rozpisu- Celtic gral u siebie z Dunfermline(ostatnia druzyna tabeli) i przegral 0:1. Nie da rady wytypowac niespodzanki, trzeba strzelac, a to sie po prostu nie oplaca dla kursu 1.2
Zawsze niespodzianka może się zdarzyć. Ja np. wypisuje sobie mecze, które chce obstawić kilka po 1,30 i jakis 1,55, zalozmy ze jest ich 7, wiec wykreslam te co mi nie pasują i zazwyczaj wchodza. Np. w poprzedniej kolejce łatwo było się domyslic ze Manu nie wygra.
Odp: Bukmacherzy - 16/12/2005 17:43
A często stawiacie remisy?? Ja bardzo często trafaim remisy najcześciej z ligi francuskiej, oraz z POLSKIEJ I i II.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.