Ładny kurs był na niego, jak Werder coś nastrzela to Klose też strzeli , a Manu to mój ulubiony klub i wiem że są tam inni zawodnicy którzy potrafią strzelać gole , także liczę że RvN wyręczą dziś koledzy
U Ciebie uważałbym na Rapid i mimo wszystko wydaje mi się że w meczu Bayernu z Juve padnie jakieś roztrzygnięcie
Heh... tak jest yawsye e jednen śmierdzący mecz.Najlepiej ja kiedyś miałem, dałem za 5 zł kuponik do wygrania 1400 i nie wszedł tylko HSV a później wybuchła afera Hoyzera (czy jak to się tam pisze) w której dowiedziałem się że to był mecz sprzedany, ale teraz już nic nie zrobie bo kuponu nie mam
Dziś ładnie wchodzi Manu - Lille 1p. X , HPK wygrało , to jeszcze Werder i Barce , Barca ciśnie , a Werder niewem ale wciąż licze na Klose wtedy wejdzie drugi kuponik
Odp: Bukmacherzy - 19/10/2005 14:03
wie ktoś może na czym polega gra systemem w bet-at-home jak dam naprzykład 3 aus 5 to o co w tym chodzi ze tylko 3 mecze wystarcza mi do wygranej
masz rozpisany zaklad kombinacyjny i na kazdym kuponie masz po 3mecze to jest ustalane na zasadzie chyba z tego co z LO pamietam jako wariacje z powtozreniami i po prostu jak ci wejda 3mecze to na pewno cos wygrywasz moze nie do koncaci wytlumaczylem ale sam mialem problem to zrozumiec...
ma ktos cos w miare pewnego na weekend?
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: Bukmacherzy - 19/10/2005 19:23
Kuponu nie wysłałem ale moje typy na dziś to :
421 Chelsea - Betis 1 1.35
426 Rangers - Petrzalka 1 1.40
427 Real M. - Rosenborg 1 1.20
za 5 zł 10 zł, kupon by poczuć w końcu smak wygranej,
Kupon trudniejszy:
420 Anderlecht - Liverpool 2 2.10
422 FC Porto - Inter 2 2.10
424 Lyon - Olympiakos 1 1.40
429 Boston - Huddersfield 2 2.10
za 5zł 58,3 zł
Odp: Bukmacherzy - 20/10/2005 21:34
Dzis ujeb.. sie na jednym ehh.Jutro zagrajcie under zlin w hokeju czeskim .Grajcie to singla.Oni na 15 meczy mieli 14 underow)Nawet jak jutro bedzie over to postawcie ich nastepnym razem podwojnie i wejdziePozdro
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 20 października 2005, 21:58 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.