Volendam nie wtopi. Wygra i bramke strzelą koło 70 min. Ja dzisiaj wtopiłem na Frankfurt 1-0 Koeln. Dałem na X. A jak narazie reszta meczy z kuponu wchodzi. :/. Może jutro mi cosik wejdzie.
no już 72 minuta i Volendam nie strzela ! zobaczysz że będzie 0:0 niestety
Nie Wtopi Zobaczysz. No ale jak bedzie 0-0 to szkoda. Podoba mi sie Feyenord 75 minuta i 1-7
90 minuta no to nie strzelą już , szkoda
Zawsze jest taq ze jakies jedno jakies gowno nie wejdzie. A jakies typy na jutro masz bo ja nawet jeszcze oferty nie przegladalem. Pozdro. Thx.
Odp: Bukmacherzy - 05/02/2005 14:42
bylem na Słonecznym w STS i nie wiem moge sie mylic ale wydaje mi sie ze mozna tam obstawiac lige angielska do 16 a mecze zaczynaja sie o 15 !!!
jeszcze raz podkreslam ze moge sie mylic ale jak ktos sie wybiera to mozna sprawdzic
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
bylem na Słonecznym w STS i nie wiem moge sie mylic ale wydaje mi sie ze mozna tam obstawiac lige angielska do 16 a mecze zaczynaja sie o 15 !!!
jeszcze raz podkreslam ze moge sie mylic ale jak ktos sie wybiera to mozna sprawdzic
no to się mylisz bo mecze angielskiej zaczynają się o 16:00
407 Birmingham - Southampton 1
410 Blackburn - Chelsea 2
411 Everton - Norwich 1
426 Inter - Atalanta 1
909 Galatasaray - Gaziantep 1
1052 Liverpool - Fulham 1
1053 Manch.Utd. - Birmingham 1
1058 Aston Villa - Arsenal 2
1109 Bordeaux - Bastia 1
1110 Lyon - Toulouse 1
1111 Marsylia - Rennes 1
1116 Real M. - Espanyol 1
1448 Chelsea - Manch.City 1
1464 Barcelona - Atl.Madryt 1
1474 Ajax - Twente 1
1504 Sebat - Trabzon 2
1505 Besiktas - G'Birligi 1
za 3 zl 1344,90
no mówiłem że francukska nie wejdzie i lipa, ale dziś do przodu :
Aston Villa - Arsenal 2
Manu - Birningham 1
Boro-Blacburn 1
Liverpool-Fulham 1
za 5 zł 25 zł
Ostatnio edytowany przez: stahu, 5 lutego 2005, 23:02 [3 raz(y)]
Chelsea-City 0:0 może dla typujących czyli np dla mnie nie jest to dobra wiadomość ale dla mnie jako kibica MU jest b dobra widomość, w nast. kolejce Chelsea traci punkty z Evertonem i jest już tylko 6-7 pkt
a co do obstawiana ...to nie puszczajcie kuponow gdzie najwyzsza stawka to 1,4 !! takie kupony zawsze wtapiają ! Przykład dziś AJAX ...ale mowie tak ogólnie, chyba kazdy sie na tym naciął ..najlepiej jakiegos pewniaka podeprzeć dobra stawka w oklicach 2 zł
a co za tym idzie nie pokazujcie takich hitow na forum.. ja licze na jakies odwazne kupony z Waszej strony ...bo kupon ze stawkami 1,2 i 1,3 to ja moge sam zmontować ...tylko pytanie po co ?
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
a co do obstawiana ...to nie puszczajcie kuponow gdzie najwyzsza stawka to 1,4 !! takie kupony zawsze wtapiają ! Przykład dziś AJAX ...ale mowie tak ogólnie, chyba kazdy sie na tym naciął ..najlepiej jakiegos pewniaka podeprzeć dobra stawka w oklicach 2 zł
a co za tym idzie nie pokazujcie takich hitow na forum.. ja licze na jakies odwazne kupony z Waszej strony ...bo kupon ze stawkami 1,2 i 1,3 to ja moge sam zmontować ...tylko pytanie po co ?
Po to że jak wyślesz taki kupon praktycznie za nic czli 2-3 złote i masz do wygrania ok.1000 żł na samych pewniakach to chyba się opłaca nie ? ja gram taki kupon raz w tygodniu w poniedziałek wtorek puszczam pewniaki z całego tygodnia i puszcze 50 razy za 2 zł i mi nie wejdzie a pószcze 51 i wejdzie wszystko i będę miał 500-600 zł przy ogólnym wkładzie ok. 100 zł a ile przy tym zabawy będzie . na takich tasiemcach wygrałem już 2 raazy . 700 (przy 19 meczach) i 300 zł (przy 14 meczach) czyli jednak się wg mnie opłaca bo już ze 4 razy miałem że nie wszedł mi tylko 1 mecz do ponad 1000 zł,
PS dziś zawdiodł nie tylko Ajax bo przecież też Besiktas Chlsea Roma zawodzi Barca i Milan (mecze jeszcze trwają) a z wyższych kursów według mnie zawiodła Valencja Everton Lille Auxere Inter czyli na tych wyższych stawkach też można się przejechać ale tera wszyscy mamy nedzieje że nast. week nie zopatrzsy nas w niespodzianki poza porażką Chelsa i Arsenalu ale jakie to nie spodzanki przecież wiadomo że w angli rządzi Man United
Ostatnio edytowany przez: stahu, 6 lutego 2005, 21:56 [1 raz(y)]
Po to że jak wyślesz taki kupon praktycznie za nic czli 2-3 złote i masz do wygrania ok.1000 żł na samych pewniakach to chyba się opłaca nie ? ja gram taki kupon raz w tygodniu w poniedziałek wtorek puszczam pewniaki z całego tygodnia i puszcze 50 razy za 2 zł i mi nie wejdzie a pószcze 51 i wejdzie wszystko i będę miał 500-600 zł przy ogólnym wkładzie ok. 100 zł a ile przy tym zabawy będzie . na takich tasiemcach wygrałem już 2 raazy . 700 (przy 19 meczach) i 300 zł (przy 14 meczach) czyli jednak się wg mnie opłaca bo już ze 4 razy miałem że nie wszedł mi tylko 1 mecz do ponad 1000 zł,
PS dziś zawdiodł nie tylko Ajax bo przecież też Besiktas Chlsea Roma zawodzi Barca i Milan (mecze jeszcze trwają) a z wyższych kursów według mnie zawiodła Valencja Everton Lille Auxere Inter czyli na tych wyższych stawkach też można się przejechać ale tera wszyscy mamy nedzieje że nast. week nie zopatrzsy nas w niespodzianki poza porażką Chelsa i Arsenalu ale jakie to nie spodzanki przecież wiadomo że w angli rządzi Man United
Only Man Utd. A mi wtopił dzisiaj Anderlecht ale co tam gra sie dalej. pozdro.
Odp: Bukmacherzy - 07/02/2005 01:07
to bylo stahu do wszystkich a widze ty sie przejąłeś i wyprawowanie walnąłeś ..chodziło mi żebyś zapomniał o porażce Chelsea (a z tymi kuponami kuponami to baw sie baw ...największa dzisiaj niespodzianka to chyba wtopa Barcy ...ktorą mnÓstwo ludzi miało na kuponie )
Blue is the colour, football is the game.... Chelsea & Inter
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
to bylo stahu do wszystkich a widze ty sie przejąłeś i wyprawowanie walnąłeś ..chodziło mi żebyś zapomniał o porażce Chelsea (a z tymi kuponami kuponami to baw sie baw ...największa dzisiaj niespodzianka to chyba wtopa Barcy ...ktorą mnÓstwo ludzi miało na kuponie )
Blue is the colour, football is the game.... Chelsea & Inter
ja się niczym nie przejąłem, tylko napisałem że czasem opłaca się robić kupony takie a Chelsea zostanie i tak doścignięte
a na dziś taki mały kupon:
1 Burghausen - Dresden 1 1.75
4 Torino - Bari 1 1.65
5 Napoli - Reggiana 1 1.60
za 5zł 20,80 zł
Ostatnio edytowany przez: stahu, 8 lutego 2005, 13:38 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.