Kupon I:
Korona - Stal Mielec 1
Rapid - Sturm Graz 1
Varteks - Pula 1
Bordeaux - Ajaccio 1x
PSV - Twente 1
Fenerbahce - Dyarbakir 1
West Brom. - MU x2
Anderlecht - Westerlo 1
Slovacko - M. Boleslav 1 <---- Ten mecz jako jedyny nie wszedł
Getafe - Barcelona x2
Bayern - Mainz 1
Ujpest - Diosgyor 1
Zakładana wygrana - 49,40
Kupon II
Bayern - Mainz 1
Fenerbahce - Diyarbakir 1
Oita - Kashiwa 1 <--- To jest wypadek <---- Który spieprzył mi kupon
Ujpest - Diosgyor 1
Varteks - Pula 1
Getafe - Barcelona 2
Zakładana Wygrana - 26.40
Jak widać tym razem się nie udało ale będe próbować dalej heh mój kolega wygrał wczoraj dzięki moim typom 85 zł bo jeden mecz pominoł (Slovacko...) i dodał coś tam jeszcze (grał za 10 zł)
Ostatnio edytowany przez: mem, 28 listopada 2004, 12:44 [1 raz(y)]
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Bukmacherzy (Reaktywacja ?) - 27/11/2004 20:55
a ja dzis z qzynem wyslalismy kupon .... takie pewniaki zeby "cos"wygrac i bylo na nastepna kolejke i cala wygrana (a moze polowe??) postawimy na mecze w STSie a reszta kasy to ... swoja droga
w STSie obstawilismy :
Rostock - LEVERKUSEN 2 weszlo leverkusen wygral 0-2
charlton - CHELSEA 2 weszlo chelsea odowodnila swa dobra passe strzelajac 4bramki na wyjezdzie
Getafe - BARCA 2 raczej wedjzie (do polowy 0-2)
NO I NAJCIEZSZY MECZ Z KUPONU !!
liverpool - ARSENAL 2 ciezko bedzie ale zobaczymy (mecz jutro) miejmy nadzieje ze jurek wystapi i wpusci jedna brameczke a liv juz nic nie strzeli
stawka : 10.00zl Kurs Ogolny 11.55zl do wygrania : 104.00zl
BYE
3mac kciuki mi tam
PS. z ukmacherow polecam STS najlepsze stawki a nastepnie Profesjonal toto-mix na moj gust - niewypal
W pełni się z tym zgadzam! Dodałbym jeszcze:
8. Rozpoczynaj grę z gratisowymi bonami bet-at-home!
W taki skromny sposób gram od września nie wychodząc z domu. Jak stracę trochę kasy to innymi typowaniami to nadrobię.
Odp: Bukmacherzy (Reaktywacja ?) - 03/12/2004 13:45
ja za darmowe 50 euro z Admiralbet grałem ponad 4 miechy , jakieś 7-8 stów przez ten czas wypłaciłem, co poszło na drobne wydatki
Teraz czekam na jakąś gratisową promocje żeby znowu rozkręcić biznes
Co prawda w www.silversandssportsbetting.com dają za rejestrację 100 czegoś tam ( waluta RPA ) tj. około 16$ ale nie licze na to, bo buk wygląda tragicznie , oferta porażająca i pewnie okaże sie niewypłacalny
Gdyby ktoś szukał jakichś promocji, to tutaj kilka przydatnych linków:
a ja sadze, ze nie przegra. x malo prawdopodobne, 2 bardzo mozliwe. Do Izraela nie pojechali tylko Tuhram i Trezegeut, reszta sie wybrala. Ale i tak tego nie stawialem. ja dalem skromnie:
bayer - dynamo over
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.