Orientuje sie ktoś z was ile kosztuje bilet na busa ? Dokładnie chodzi mi o podróż do Międzyzdroi
W zeszłe wakacje 15 zł.
ale nei trzeba nic rezerwować ? Tylko po prostu idzie sie na miejsce i tyle ?
Trzeba rezerwowac, szczegolnie w piatki i pozostale dni weekend! Bo inaczej mozna sie slono rozczrowac. rezerwacja telefonicznie; teleofnow szukaj na stronach przewoznikow, ich nazwy to: Emilbus, Norbis, Jomsborg
Orientuje sie ktoś z was ile kosztuje bilet na busa ? Dokładnie chodzi mi o podróż do Międzyzdroi
W zeszłe wakacje 15 zł.
ale nei trzeba nic rezerwować ? Tylko po prostu idzie sie na miejsce i tyle ?
Trzeba rezerwowac, szczegolnie w piatki i pozostale dni weekend! Bo inaczej mozna sie slono rozczrowac. rezerwacja telefonicznie; teleofnow szukaj na stronach przewoznikow, ich nazwy to: Emilbus, Norbis, Jomsborg
Ja nigdy nie rezerwowałem i zawsze miejsce było
A jeśli to na infoludku masz klilkanascie numerów telefonów do przewoźników.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/04/2007 17:46
Wie ktoś jak obliczyć "nierówność wymierną" metodą graficzną ? (tą samą co w przypadku "nierówności wielomianowej", tam gdzie ma się się zacząć krzywa zależało od ilość x-ów, a tu ?)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/04/2007 21:35
mam pewien problem.... mam nowy komputer i potrzebuje jakiegos programu do odtwarzazania zdjec, tzn chodzi mi o to abym mogl podlaczyc aparat do komputera, przegrac zdjecia i ogladnac a wogole nie ogarniam takich rzeczy, ma ktos jakas rade? z gory wielka dziekowka
aha i odrazu 2 problem jak juz wspomnialem mam nowy komputer z windowsem Avista i sciagnalem Nero 7, zainstalowalem go ale jest on niekompatybilny z moim windowsem... wie ktos moze czy starszy Nero, albo jakis inny np. Premium bedzie dzialal?
Ostatnio edytowany przez: edi1, 17 kwietnia 2007, 21:42 [1 raz(y)]
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Kontext 2007 - wkrótce druga płyta i choć ostateczny termin nie jest jeszcze znany nie oznacza to,iż czas oczekiwania na ten materiał ma być czasem straconym.Jak mówią starzy,doświadczeni robotnicy budowlani na Azjatyczkich stepach: "praca permanentnie wre" a my - pod niżej podanym linkiem - dajemy tego najlepszy dowód.Oto pierwszy numer,ktory chcemy puścić co by hulal w waszych głosnikach,mp3,discmanach,walkmanach,adapterach,lodowkach i innych przedmiotach domowego użytku.Oto Nowy Kontext.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/04/2007 20:47
Czesc pytanko dziwne ale moze sie ktos bedzie orientowal gdzie maja duzy wybor lamp i halogenow podsufitowych oczywiscieCastoramy odpadaja malo jest.Jak by ktos wiedzial to dzieki z gory za info
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/04/2007 21:10
mam pytanie: nie wie ktos przypadkiem skad moznabybylo sciagnac spolszczenie, ew. zangielszczenie do Medieval Total War?? wlasnie sobie sciagnalem, ale chyba jakas chinska wersja, bo same znaczki zapytania zamiast textu jakby ktos wiedzial cos w tym temacie, to prosze o pomoc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.