Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2007 21:17
Co do tej Nokii... też ostatnio zastanwiałem się nad jej zakupem ,ale lekko zniechęcił mnie jej plastikowy wygląd, więc skoro zdecydowałem się na telfeon muzyczyny (a nie np. z symbianem bo 5200 tego nie posiada) to polecam Samsunga X830... mały, zgrabny, funkcjonalność jak odtwarzacz mp3 no i wbudowane 1 gb... niestety cena niecałe 900 zł na allegro...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
rotfl kilka pytan mnie zabilo ogolnie ulokowalem sie z wynikiem 77% miedzy Borewiczem a Zbikiem
"Subkultura młodzieżowa to grupa społeczna negująca przyjęte w danym społeczeństwie normy"
PS. Nie wierze ze kazdy pies zdal cos takiego
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
no ja zdałem test na 27 pkt ale motyw.. bo grubo tego nie rozkminiam..:
28. W szpitalu „A” rodzi się dziennie 120 dzieci a w szpitalu „B” 12. Średnio w każdym ze szpitali rodzi się tyle samo chłopców, co dziewczynek. Jednego dnia w jednym ze szpitali urodziło się dwa razy tyle dziewczynek, co chłopców.
A) zdarzyło się to w szpitalu „A”,
B) zdarzyło się to w szpitalu „B”,
C) nie mogło się to zdarzyć,
D) z jednakowym prawdopodobieństwem może się to zdarzyć w szpitalu „A” i szpitalu „B”.
zaznaczyłem D. a tu mi wyskakuje że B. jest poprawną odpowiedzią.. ale nie moge rozkminić czemu..
wkońcu w A. może sie urodzić 80 dziewczynek i 40 chłopców.. a w B. 8 dziewczynek i 4 chłopców..
chyba że im chodzi o wyliczenie prawdopodobieństwa zdarzenia.. ale wtedy troche głupie by to było
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/03/2007 23:03
Nie, ja nie szukam telefonu.... ostanie lata miałem telfony z symbianem które do małych nie należą (3650-6260). Osttanio zastanawiałem się nad zakupem nowego symbianowca, ale jak zobaczyłem gabaryty n90 to zrezygnowałem z jej zakupu, n70 też brałem pod uwagę ale wygląd... dla mnie za prosty.... dlatego skusiłem się na małego samsunga x830 bo szukałem telefonu głównie do słuchania muzyki a do tego jest on wręcz idealny
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/03/2007 09:42
telefony z symbianem sa swietne - mozna tam zainstalowac mase aplikacji - np slowniki angielskie, dobre gierki etc. a jak mamy wi-fi to juz poezja w ogole (jak np jest w serii Nokia E
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/03/2007 12:29
I do tego na symbianach mamy pełno świetnych gierek (w tym te z ngage) i wspomniane mnóstwo aplikacji jak na przykład: pilot do TV (dla modeli z Irdą) tak więc jak ktoś szua kombajnu to polecam symbianowce ;D
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.