Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/10/2015 21:59
Ten sam problem mialem na ostatnim meczu z Jagiellonia i tez sie zdziwilem bo zawsze automatycznie wyszukiwal "fejs" nasz stadion zeby sie zameldowac. Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek na meczu
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/11/2015 01:09
Wlasnie obejzalem jego walke i uwazam ze chlopak ma telent. Radzil sobie calkiem dobrze z bardziej doswiadczonym rywalem i moglby pokusic sie nawet o zwyciestwo gdyby nie wysiadl kondycyjnie w koncowce ostatniej rundy. Zycze powodzenia.
http://rydla.cks.szczecin.pl/
chodzilismy, calkiem ok i karnet wychodzi przyzwoicie, ile wyplywasz tyle Ci nabija czasu. No i na jednym karnecie moga dwie os wejsc bez problemu
Pytanie co to jest "niedrogo", bo pewnie dla każdego co innego . Ja wstępnie mógłbym polecić kamerzystę, który obsługiwał moje wesele. Chłopak z okolic Świdwina ale nie ma żadnego problemu, żeby podjechać do Szczecina czy okolicznych miejscowości. Tutaj masz link do strony http://www.regatv.pl/?page_id=34. Ja na ten czas jestem zadowolony 0 problemów, chcieliśmy mieć jako podziękowania dla rodziców filmik, bez żadnego problemu przyjechał do nas, poświecił nam cały dzień i film zmontował , nie ma żadnego problemu z żadnymi sugestiami itd. mega otwarty i kontaktowy. Jeżeli chodzi o sam film z wesela, to jeszcze nie wiem jak to dokładnie wyszło za jakiś tydzień powinienem go mieć, wtedy będę mógł powiedzieć coś więcej - potwierdzić czy warto . Jak coś to wal na priv.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/11/2015 22:10
Pytanie do zorientowanych. Przy zakupie na ebayu i wyborze płatności przez paypal, paypal pobierze z konta sumę pln odpowiadającą $, czy muszę sam zrobić wymianę waluty na paypalu ?
Idź do HM, co prawda marynarki i spodnie wiszą osobno i osobno też można je kupić, ale mają ten sam krój i kolor, ja kupiłem spodnie z marynarką za 280zł, slim fit, elegancki zestaw.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2016 15:12
Mam pytanie może ktoś się orientuje. Otóż postanowiłem w tym roku wymienić poduszki i kołdrę. Czy orintujecie się czy takie istytucje jak schroniska dla bezdomnych czy Caritas przyjmują takie rzeczy. Nie chcę wyrzucać bo szkoda a teraz taka pogoda że nie jednemu pewnie by się przydała. Komplet jest wraz z poszewkami bo był to zestaw jaki posiadałem podczas mojego pobytu w UK a tam są inne rozmiary niż u nas.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.