Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2015 13:17
Poleci ktoś może lekarza medycyny pracy? Potrzebuję od ręki parafkę potwierdzającą zdolność do pracy, a Medicusy czy inne Przychodnie Portowe wołają po 300-350zł za komplet badań itd.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/09/2015 20:03
Przypomniały mi się słowa P. Baranowskiego przed meczem z Lechem lub Dyskobolią, mnóstwo lat temu. Wtedy te drużyny zajmowały dwa ostatnie miejsca w tabeli. Chodzi mianowicie o: "odwróć tabele - Wielkopolska na czele". Proszę spojrzeć na aktualną tabelę
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/09/2015 11:20
Poleci ktoś jakiegoś buka internetowego? Zależy mi na szerokich możliwościach obstawiania - na przykład zawodnik X strzeli bramkę w drugiej połowie, bramka padnie po stałym fragmencie gry lub po strzale głową...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/10/2015 19:02
Panowie, szukam czystej wódki w butelce która ma kształt granic naszego kraju. Kiedyś coś takiego widziałem a teraz pilnie potrzebuję i nigdzie nie mogę znaleźć. Ktoś się może gdzieś z tym spotkał? Nie chodzi mi o dębowa tylko czysta.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2015 14:51
Panowie i Panie, potrzebuję namiarów na jakąś poradnie gdzie udzielą mi porady prawnej. Cena w granicach rozsądku jako że temat dotyczy 700 zł które jak narazie straciłem. Może ktoś z was prowadzi jakieś biuro i udzieli mi za opłatą porady
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/10/2015 18:41
Swego czasu mój kolega ten termin przekroczył znacznie (coś około roku, jak nie dłużej) - i konsekwencji nie było żadnych. Było to kilka lat temu - przepis był taki sam, więc...może dalej nic nie grozi(?)
Najlepiej zadzwoń do urzędu miasta i dowiedz się u źródeł.
Żadne. Ewentualnie dobrze jest wozić ze sobą dowód zakupu, ale raczej tego nie żądają.
Jedyny problem, to ewentualnie może być za granicą.
Jedynym problemem jeżdzenia z nieprzerejestrowanym samochodem nie mając przy sobie umowy kupna-sprzedaży jest to ,że podczas kolizji - gdy zabierają Ci dowód i/lub podczas kontroli gdy zabierają Ci dowód za np. przyciewmnione przednie szyby jest to że odsyłają go do właściwego wydziału komunikacji (czyli wydziału komunikacji-zamieszkania poprzedniego właściciela).
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/10/2015 16:48
Ja mam pytanie z innej beczki,być może wyda się komuś dziwne ale czy może mi ktoś powiedzieć,dlaczego na facebooku wcześniej zawsze jak ustawiało się lokalizacje i chcialo się wpisać Stadion Miejski im. Floriana Krygiera to się normalnie pojawiał a teraz w ogóle go niema wyświetlanego w lokalizacji, inne stadiony jak wpisuję to się pokazują,nasz nie.Czy Każdy tak ma?
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.