Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Hmm chyba lepiej by było gdybyś Ty napisał co masz maila masz w " opisie" Dzięki
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/07/2015 16:40
Ma ktoś pojęcie czy w Szczecinie dostanę od ręki jakieś porządne bułki do burgerów? Nie chce tych marketowych "chemicznych pączków" a zwykła duża bułka to jednak nie jest to. Zaznaczam, że potrzebuje ich "na wczoraj" ;-)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/07/2015 21:32
Ktoś wie gdzie w Szczecinie kupię race w kolorze Granatowym i Bordowym? jaki jest orientacyjny koszt?, a może ktoś ma 1-2 na zbyciu, potrzebuję do podziękowań weselnych dla rodziców I jeszcze czy dostane gdzieś kominiarki w barwach?, wiem, że można zmaówić na necie ale obawiam się, że mogą nie dojść - potrzebuję na niedzielę.
Ostatnio edytowany przez: kubełek, 20 lipca 2015, 21:58 [1 raz(y)]
Ktoś wie gdzie w Szczecinie kupię race w kolorze Granatowym i Bordowym? jaki jest orientacyjny koszt?, a może ktoś ma 1-2 na zbyciu, potrzebuję do podziękowań weselnych dla rodziców I jeszcze czy dostane gdzieś kominiarki w barwach?, wiem, że można zmaówić na necie ale obawiam się, że mogą nie dojść - potrzebuję na niedzielę.
Co do kominów w barwach to sektor x. Na ich stronie masz telefon zadzwoń może akurat mają. Co do rac na terenie Szczecina to może być ciężko jak na sylwka szukałem to dupa blada.. Wszystkiego najlepszego
chłopaki z Nawiedzonych prowadzą zapisy na świeżutkie kominiarki.
"Pierwszy gadżet skromny, lecz świetnie się nada na chłodniejsze dni, na rower, na motocykl!
Koszt gadżetu to 30zł(10zł wysyłka dla chętnych), a cały zysk zostanie przeznaczony na działalność Ultras. Każda sprzedana sztuka przybliża Nas do stworzenia oprawy!
Zapisywać się można w pubie Jocker, również podczas pierwszego meczu w Szczecinie będzie możliwość zapisu w czasie przerwy pod gniazdem.
Dla osób, które NAPRAWDĘ nie mogą w jakikolwiek sposób zapisać się w Szczecinie prosimy o prywatną wiadomość.
I oczywiście konkurs! Nie będzie lajkowania i udostępniania. Należy dokończyć hasło: "Gdyby nie Pogoń to...". Pomysły wysyłajcie na prywatną wiadomość bądź na mail'a: [email protected]. Najlepsze hasło zostanie nagrodzone gadżetem. Konkurs trwa do 26 lipca!!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/07/2015 14:03
Czy wie ktoś, co zrobić z niepotrzebnymi książkami? Podczas przeprowadzki znalazło się kilkadziesiąt zbędnych pozycji. Głównie sensacje, thrillery, kryminały plus kilka obyczajowych. Zarówno takie z lat 60-tych (mniejszość) jak i te nowsze wydania po roku 2000 (większość). Wyrzucić szkoda, okoliczne biblioteki nie są zainteresowane. Może ktoś zna jakąś bibliotekę, której się to przyda? Albo jakiś dom dziecka czy inną placówkę?
To kurwa czym są zainteresowane? Ja pierdolę. Nadmiar książek mają?
Całkiem możliwe. U mnie w mieście biblioteka pozbywała się książek bodajże po złotówce od sztuki bo mieli nadmiar książek . Też kiedyś chciałem się pozbyć paru książek to podziękowali bo mieli takie na stanie .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/07/2015 17:56
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa zakazu stadionowego z obowiązkiem meldunku a emigracją? Da się to jakoś załatwić, czy do czasu zakończenia zakazu nie ma takiej opcji? pilne
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa zakazu stadionowego z obowiązkiem meldunku a emigracją? Da się to jakoś załatwić, czy do czasu zakończenia zakazu nie ma takiej opcji? pilne
obowiązkiem meldunku? masz tu na myśli dozór policyjny?
Jeśli tak to musisz na rozprawie nadmienić, że stale mieszkasz i pracujesz za granicą i nie masz możliwości stawiania się w jednostce policji. Generalnie nikt tego nie sprawdza czy pracujesz i mieszkasz na emigracji, ale możesz podłożyć jakiś dokument uwierzytelniający twoje zeznania- np. umowa o prace etc. Natomiast jeśli to olejesz i nie będziesz się stawiał pomimo dozoru to narobisz sobie jeszcze więcej kaszany.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.