Pytam, bo nie wiem gdzie wrzucić świeże info co do neostrady/neo+TV/funpacka dla Szczecina, Gryfina, Świnoujścia, Wałcza, Polic i Stargardu Szczecińskiego.
Istnieją gdzieś możliwości techniczne np. na prędkość do 80 mbps
orientuje się ktoś gdzie w miarę tanio naprawiają urządzenia do pomiaru cukru we krwi (tzw. glukometry)??
W miarę tanio możesz kupić. Weź nową receptę na paski, to powinieneś znaleźć na w aptece prawie za darmo. O ile nie jest to inny glukometr niż do mierzenia krwi z palca.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/10/2014 01:31
Czy ma ktoś styczność z farbami firmy JOTUN? Potrzebuję pustej puszki, obojętnie jakiej byleby była wspomnianej firmy. Jakby ktoś coś to proszę o kontakt niebuszewiak(at)interia.pl to się dogadamy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/10/2014 16:07
W wyborach samorządowych nie wydają zaświadczeń o prawie do głosowania. Ale czy mieszkając np w okręgu 2 można dopisać się do np: okręgu 4 (w Szczecinie) ? Co trzeba zrobić ? I czy to zależy od czyjejś decyzji ? Gdzie wtedy taka osoba ma głosować ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Szperałem trochę w internecie, ale tam wyskakują opcje od 500 zł. wzwyż - przechodziłem podobny zabieg w Medicoverze za darmo kiedy w poprzedniej firmie miałem tam pakiet w bardzo atrakcyjnej cenie.
Dałoby radę znaleźć coś podobnego? Dzięki za pomoc.
W wyborach samorządowych nie wydają zaświadczeń o prawie do głosowania. Ale czy mieszkając np w okręgu 2 można dopisać się do np: okręgu 4 (w Szczecinie) ? Co trzeba zrobić ? I czy to zależy od czyjejś decyzji ? Gdzie wtedy taka osoba ma głosować ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2014 20:03
Jest potrzeba pochowania osoby ale tak żeby się zmieścić w 4 tysiącach czyli zasiłku bo osoba chcąca pochować nie ma pieniędzy. Jaki zakład polecacie który mógłby się zmieścić w tej kwocie bez kremowania?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/11/2014 10:06
Orientuje sie ktos czy Tesco bedzie otwarte dzis (w zasadzie to juz jutro) o godzinie 24? Czy ich nowe promocje/gazetki obowiazuja od godziny 24 czy np. Dopiero od godziny 6 rano? Pytam bo w zasadzie potrzebuje cos kupic albo z samego rana albo w nocy, bo od razu po pracy bede to potrzebowal...
Orientuje sie ktos czy Tesco bedzie otwarte dzis (w zasadzie to juz jutro) o godzinie 24? Czy ich nowe promocje/gazetki obowiazuja od godziny 24 czy np. Dopiero od godziny 6 rano? Pytam bo w zasadzie potrzebuje cos kupic albo z samego rana albo w nocy, bo od razu po pracy bede to potrzebowal...
Nie jestem pewny na 100%, ale gdy byłem w niedzielę w Tesco podawali komunikat, że Tesco będzie zamknięte do 6:00.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Brawo kurwa. Przyjechać do Warszawy, żeby napierdalać Straż Niepodległości i rzucać w uczestników racami i petardami, dodatkowo krojąc baner z czoła marszu. Jest jakieś logiczne wytłumaczenie tego, co się tam działo?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.