"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Veni Vidi...
Moje spostrzeżenia na plus
- bardzo czyste jezioro
- brak sieci komórkowiej na plus idealnie do resetu (działa bardzo niewiele)
- środek lasu- cisza spokój
- klimat kampingowy czyli totalny luzik
- łódka na dobe za 25 zł
minusy:
- własciciele którzy zyja w epoce gdzie oni rządzą
- koszta dostawki dla dzieci - licza jak za normalna osobe
- koszta stołówki
- chujowy dojazd droga gdzie prawie zgubiłem zawieszenie
- ryby w jeziorze- najwiekszy okaz wyłowiony w ciagu tygodnia wśród mieszkanów to lin poniżej 0,5 kg
- brak internetu dla domków oddalonych o 20m od baru
- tonące rowery wodne
- koszta domków nowych w stosunku do starych to 40% a zaopatrzenie te same
No Kibole
Potrzebuje info o jakims wypoczynku np na Inskiem, Moryniem etc.. odpocząć, połowić ryby, pochlustać się np. w doskach kempingowych lub czymś takim za niewielkie pieniadze
Cos doradzicie?
Polecam http://www.kielbicze.pl/ jeśli chodzi o ryby to idealne miejsce, można wypożyczyć łódkę wypłynąć i łowić są też pomosciki takie mini porobione jakbyś tak mniej profesionalnie chciał kija pomoczyc 2 rodzaje domków, nowsze i starsze czyli droższe i tansze, na ośrodku klimatyzowany bar i stołówka jakby grill wychodził Ci bokiem Jedyny minus to trochę różnego rodzaju latającego gowna w powietrzu, ale w środku lasu przy sporym jeziorze to chyba musi być natura Reasumując, idealne miejsce na reset, co do wielkości pieniedzy, to zadzwoń i sam ocen co i za ile, bo wiadomo że dla jednego będzie drogo a dla drugiego w sam raz pozdro!
Veni Vidi...
- bardzo czyste jezioro
- łódka na dobe za 25 zł
minusy:
- koszta stołówki
- ryby w jeziorze- najwiekszy okaz wyłowiony w ciagu tygodnia wśród mieszkanów to lin poniżej 0,5 kg
- tonące rowery wodne
No cóż, widzę że więcej minusów niż plusów Wiesz, żaden zbiornik wodny nie da nam gwarancji grubej ryby, ale chyba dlatego lubimy powedkowac zapewniam Cię, ze szczupak i to spory jest w tej wodzie na 100% co do opiekuna ośrodka to przyznam iż specyficzny gościu, ale już po pierwszej godzinie nauczyliśmy się wykladac na niego krakowska parzoną co do drogi to fakt, leśna, ale chyba z ta zawiecha to lekka przesada..Mimo wszystko mam nadzieję że reset zaliczyłes i nie muszę mieć wyrzutów sumienia, że wychylilem się i poleciłem pozdro!
Chciałem tą, ale jak zobaczyłem tą co zapodałeś to już mam sajgon w głowie
Tamta jest dopiero w fazie projektu, mam zwykły t-shirt z tym motywem, który chcesz wciągnąć i wygląda zacnie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
No Kibole
Potrzebuje info o jakims wypoczynku np na Inskiem, Moryniem etc.. odpocząć, połowić ryby, pochlustać się np. w doskach kempingowych lub czymś takim za niewielkie pieniadze
Cos doradzicie?
Polecam http://www.kielbicze.pl/ jeśli chodzi o ryby to idealne miejsce, można wypożyczyć łódkę wypłynąć i łowić są też pomosciki takie mini porobione jakbyś tak mniej profesionalnie chciał kija pomoczyc 2 rodzaje domków, nowsze i starsze czyli droższe i tansze, na ośrodku klimatyzowany bar i stołówka jakby grill wychodził Ci bokiem Jedyny minus to trochę różnego rodzaju latającego gowna w powietrzu, ale w środku lasu przy sporym jeziorze to chyba musi być natura Reasumując, idealne miejsce na reset, co do wielkości pieniedzy, to zadzwoń i sam ocen co i za ile, bo wiadomo że dla jednego będzie drogo a dla drugiego w sam raz pozdro!
Veni Vidi...
- bardzo czyste jezioro
- łódka na dobe za 25 zł
minusy:
- koszta stołówki
- tonące rowery wodne
No cóż, widzę że więcej minusów niż plusów Wiesz, żaden zbiornik wodny nie da nam gwarancji grubej ryby, ale chyba dlatego lubimy powedkowac zapewniam Cię, ze szczupak i to spory jest w tej wodzie na 100% co do opiekuna ośrodka to przyznam iż specyficzny gościu, ale już po pierwszej godzinie nauczyliśmy się wykladac na niego krakowska parzoną co do drogi to fakt, leśna, ale chyba z ta zawiecha to lekka przesada..Mimo wszystko mam nadzieję że reset zaliczyłes i nie muszę mieć wyrzutów sumienia, że wychylilem się i poleciłem pozdro!
Opisałem jak to widzę ale spoko reset sie udał i to kompletny w niektorych momentach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2014 13:36
Zna ktoś stację diagnostyczną w Szczecinie gdzie mogą przymknąć oko na nie do końca chwytający hamulec ręczny gdy wszystko inne w miarę sprawne ? Samochód będzie mi potrzebny jeszcze 2-3 tyg. potem i tak chce się go pozbyć więc naprawa byłaby bezcelowa, a pech chciał, że akurat teraz wypada koniec ważności przeglądu.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/08/2014 17:34
Odbiór nowego dow. rej w UM to już w normalnym toku (tzn. numerek, chwilę czekania i do okienka) czy też tyle czekania, umawiania jak przy samej rejestracji ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2014 19:36
NIe moge zaplacic na allegro z WBK. Inni tez tak maja czy cos u mnie nie gra? Przy wyborze banku WBK i jeszcze jakis jeden inny jest na szaro i nei da sie go wybrac.
NIe moge zaplacic na allegro z WBK. Inni tez tak maja czy cos u mnie nie gra? Przy wyborze banku WBK i jeszcze jakis jeden inny jest na szaro i nei da sie go wybrac.
PolskiBus wydał komunikat iż wycofują ze swojej strony opcje płatności poprzez WBK.
Związane jest to z faktem iż bank nie realizuje przelewów w terminie.
Z allegro może chodzi o to samo.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
1. Zna ktoś aplikację podobną do Endomondo tyle, że dot. aut ? Tzn., że pojeżdżę trochę autem a potem wszystkie dane będę mógł zobaczyć w internecie ?
2. Poleci ktoś dobrą książkę dot. II RP ? Np.: coś w stylu S. Koper - Afery i skandale II RP
3. Którą szkołe policealną w Szczecinie polecacie ? Przy czym dodam, że tym razem nie chodzi o zaświadczenie ale o to żeby się rzeczywiście coś poduczyć (grafika komputerowa itd). Taka gdzie cena jest w miarę i adekwatna do jakości. Na razie zastanawiałem się nad Glokerem.
4. Prawda to, że dwa razy w roku można sprawdzić w BIK czy nie jest się zadłużonym (w praktyce czy ktoś nie wziął na nas) ? Gdzie to dokładnie można zrobić bo jak się wpisze BIK w google to nie wiem komu tam wierzyć..
PolskiBus wydał komunikat iż wycofują ze swojej strony opcje płatności poprzez WBK.
Może mieć to związek z przejęciem WBK przez Santander.
Może mieć to związek z przejęciem WBK przez Santander.
Przejęcie nastąpiło już w 2010r. Jednak dopiero teraz ogłoszono, że w 2015r nastąpi rebranding marki z WBK na Santander.
Przejęcie nastąpiło już w 2010r. Jednak dopiero teraz ogłoszono, że w 2015r nastąpi rebranding marki z WBK na Santander.
Ehh... czyli jak ktoś miał konto w Kredyt Banku, który rok temu przejął WBK i ma jeden rebranding ze zmianą portalu internetowego oraz kartami za sobą, to w przyszłym roku ponowna zmiana... Przy tak częstych zmianach ciężko budować wizerunek marki abstrahując od utrudnień dla użytkowników.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.