Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/04/2014 22:50
Witam. Bawię się ostatnio w zbieranie nakrętek (bardziej kodów) w promocji coca-coli "Odbierz piłkę". Tutaj moja prośba, gdyby ktoś z was posiadał takie nakrętki i nie bawił się w to, to czy moglibyście podsyłać mi na maila kody z pod tych nakrętek?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/05/2014 12:28
Do specjalistów od FB, czy jest możliwość nie blokując kogoś, zablokować wyświetlanie niektórych jego postów i zdjęć u innej osoby ale nie na tablicy tylko na jego profilu jeśli ma się tą osobę w znajomych ? Jakaś wtyczka albo coś ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2014 09:19
Mam do odsprzedania 2 bilety na sobotni koncert ATB za 198zl (99 za sztukę). Teraz w Sprzedaży są za 110 albo już za 130, jesli. Bilety kupowane na mnie przez neta (kupiłem 4 ale ekipa się wyruszyła). Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na [email protected] z numerem telefonu, oddzwonie
Ostatnio edytowany przez: Pit., 7 maja 2014, 09:30 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/05/2014 18:33
Zna ktos warsztat w Szczecinie albo okolicach ktory zajmuje sie przekladaniem kierownicy na wlasciwa strone, auto jest nietypowe( Mazda RX8 ) wiec nie moze to byc byle jaki mechanik a najlepiej ktos kto sie tym stale zajmuje
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Clermont Foot przejdzie do historii. Będzie pierwszym profesjonalnym klubem piłkarskim, który zatrudnił kobietę-trenera do prowadzenia seniorskiego zespołu mężczyzn!
Świat już całkowicie staje na głowie
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/05/2014 19:50
Potrzebuje czasowego meludnku na terenie Szczecina - kwestia fajnego stażu, który opłaca szczeciński urząd pracy.
Macie namiary na kogoś kto pomoże? - nie za darmo oczywiście, ale 500 zł jak w ogłoszeniach na tablicy.pl to trochę za dużo.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/05/2014 08:03
Orientuje się ktoś jak wyglądają aktualnie terminy w WORDZIE Szczecin ? Myślicie, że dałoby radę ogarnąć jeden i ewentualnie drugi egzamin do końca czerwca ?
Jak wygląda aktualnie zdawanie ? Jest ciężej niż kiedyś ? Pytanie nie dla mnie, na szczęście od kilku lat jestem kierowcą
Orientuje się ktoś jak wyglądają aktualnie terminy w WORDZIE Szczecin ? Myślicie, że dałoby radę ogarnąć jeden i ewentualnie drugi egzamin do końca czerwca ?
Jak wygląda aktualnie zdawanie ? Jest ciężej niż kiedyś ? Pytanie nie dla mnie, na szczęście od kilku lat jestem kierowcą
Obecnie termin egzaminu teoretycznego to 3-7 dni do przodu (czasem na drugi dzień, jak masz nadmiar wolnego czasu i sprzyja temu nasilenie kursantów), tyle samo mniej więcej egzamin praktyczny. Jak teraz pójdziesz to spokojnie dasz radę załatwić oba egzaminy w ciągu 2 tygodni.
Jak wygląda zdawanie? W sumie jak ktoś umie i nie uczy się na pamięć, to teoretyczny do pchnięcia za pierwszym podejściem. Praktyczny jak wiadomo to inna bajka - humory egzaminatorów są różne, mi się udało za 2 razem przy czym dostałem na koniec tekstem na klatę pokroju "chujowo ale stabilnie". Widocznie chciał się na kimś wyżyć
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Obecnie termin egzaminu teoretycznego to 3-7 dni do przodu (czasem na drugi dzień, jak masz nadmiar wolnego czasu i sprzyja temu nasilenie kursantów), tyle samo mniej więcej egzamin praktyczny. Jak teraz pójdziesz to spokojnie dasz radę załatwić oba egzaminy w ciągu 2 tygodni.
Jak wygląda zdawanie? W sumie jak ktoś umie i nie uczy się na pamięć, to teoretyczny do pchnięcia za pierwszym podejściem. Praktyczny jak wiadomo to inna bajka - humory egzaminatorów są różne, mi się udało za 2 razem przy czym dostałem na koniec tekstem na klatę pokroju "chujowo ale stabilnie". Widocznie chciał się na kimś wyżyć
A jaką szkołę (także z tych jednoosobowych - jak ktoś miał do czynienia) polecicie dla kogoś (kobiety) do odświeżenia sobie praktyki ? (kurs zrobiony 200, najlepiej kogoś cierpliwego
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/05/2014 21:22
Panowie potrzebuje przedlużyć prawo jazdy bo mam okresowe ze względu na wade wzorku . I pytanko ; gdzie jest jakas przychodnia dla kierowców i j jakie są koszta takiego badania ? Z góry dzieki
Panowie potrzebuje przedlużyć prawo jazdy bo mam okresowe ze względu na wade wzorku . I pytanko ; gdzie jest jakas przychodnia dla kierowców i j jakie są koszta takiego badania ? Z góry dzieki
Ja poszedłem do auto testu i zapytałem sie kiedy przychodzi lekarz na badania wzroku dla kursantów. Przyszedłem kiedy był zbadał mnie i dał kwita.
Ja poszedłem do auto testu i zapytałem sie kiedy przychodzi lekarz na badania wzroku dla kursantów. Przyszedłem kiedy był zbadał mnie i dał kwita.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.