Od kilku lat mam dwa modele Aztorin (dostępne w salonach Apart), jestem bardzo zadowolony. Właściwie nic się nie dzieje, w tym który mam dłużej bateria wymieniana po 3-4 latach, w podobnym okresie wymieniony pasek na oryginalny (też w Aparcie) koszt paska ok 60 zł z tego co pamiętam (wymiana była czysto estetyczna, skóra ściemniała od wewnętrznej strony, na zewnątrz pasek trwały, bez większych ubytków).
Cenowo w przedziale jaki podałeś masz dostępnych większość modeli. Moje oba modele kosztowały ok 600-700 zł/szt.
Tutaj mój model, jak widać jeszcze w sprzedaży (ten starszy) przeceniony obecnie z 680 zł na 476 zł. Drugiego modelu który mam, już nie widzę. Aztorin Casual
Ostatnio edytowany przez: Paweł85, 3 stycznia 2014, 18:33 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2014 18:54
no właśnie jedyny sklep, który kojarzę z takimi rzeczami to apart. Chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś alternatywa i czy tam za bardzo nie przepłacę ?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/01/2014 01:15
Terpiłowskiego polecam jak najbardziej, podejdź do Galaxy i zapytaj o Krzysztofa, gościu naprawdę ma pojęcie o zegarkach, a do tego kibic
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2014 19:39
Ma ktoś z Was może internet Aero2 w Szczecinie? Jak to jest u nas z sygnałem? Warto kupić modem z anteną która ulepsza sygnał czy bez jest też ok?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2014 19:49
Dzięki wszystkim za opinie. Wybrałem Terpiłowskiego i polecam go na przyszłość dla wszystkich. Obsługa miła są w stanie doradzić. Jeszcze opuścili cenę do takich jak mniej więcej latają po allegro.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Dzięki wszystkim za opinie. Wybrałem Terpiłowskiego i polecam go na przyszłość dla wszystkich. Obsługa miła są w stanie doradzić. Jeszcze opuścili cenę do takich jak mniej więcej latają po allegro.
Na jakiej marki zegarek się zdecydowałeś, z ciekawości?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2014 23:54
Pewnie marzenie ściętej głowy,ale czy jest gdzieś lub ktoś ma możliwość wrzucenia na serwer meczu Wisła - Pogoń z 2000r. gdzie wygraliśmy 2:1
Ma ktoś z Was może internet Aero2 w Szczecinie? Jak to jest u nas z sygnałem? Warto kupić modem z anteną która ulepsza sygnał czy bez jest też ok?
Ja mam od końca sierpnia, używam w telefonie albo telefon jako router i do lapka. Sygnał jest prawie wszędzie, gdzie byłem, wiadomo co jakiś czas przerywa, ale na krótką chwilę. Nie da się ściągać jakichś większych plików, prędkość neta 512kb/s czyli typowo pod mobilne urządzenia.
Ja mam od końca sierpnia, używam w telefonie albo telefon jako router i do lapka. Sygnał jest prawie wszędzie, gdzie byłem, wiadomo co jakiś czas przerywa, ale na krótką chwilę. Nie da się ściągać jakichś większych plików, prędkość neta 512kb/s czyli typowo pod mobilne urządzenia.
dzięki, no właśnie głównie się zastanawiam czy jest sens dokupować antenę do zestawu, czy jednak będzie to zbędne:
http://allegro.pl/modem-usb-huawei-e3131-bez-simlocka-antena-11dbi-i3780025741.html
Poleci ktoś jakąś dobrą elektryczną szczoteczkę do zębów ? Najlepiej z podaniem symbolu bo jest pełno podobnych. Z góry dzięki.
Tylko i wyłącznie Braun ---> TUTAJ Cena niska jak za ten sprzęt.
Jeśli myślisz o elektrycznych to nie kupuj nic na baterię, szkoda kasy Przerabiałem temat szczoteczek elektrycznych. Akumulatorowych używam od 2005 roku, teraz musiałem poprzedni model wymienić (ładowarka już nie dawała rady) i kupiłem następce (jak w linku).
Poleci ktoś jakąś dobrą elektryczną szczoteczkę do zębów ? Najlepiej z podaniem symbolu bo jest pełno podobnych. Z góry dzięki.
Tylko i wyłącznie Braun ---> TUTAJ Cena niska jak za ten sprzęt.
Jeśli myślisz o elektrycznych to nie kupuj nic na baterię, szkoda kasy Przerabiałem temat szczoteczek elektrycznych. Akumulatorowych używam od 2005 roku, teraz musiałem poprzedni model wymienić (ładowarka już nie dawała rady) i kupiłem następce (jak w linku).
A mimo wszystko jakiś model na baterie godny polecenia ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.