Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/08/2013 20:41
Odstąpię pobyt dla dwóch osób w dniach 01.09-06.09 w Ski&Spa w Ustroniu. W pakiecie znajduje się 5 noclegów, śniadania, jedna romantyczna kolacja trzydaniowa oraz sześć zabiegów w spa. Cena 250 zł od osoby. Więcej info 605408050.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/09/2013 14:15
Witam. Sprawa dotyczy allegro. Czy jeśli ja jako sprzedający nie otrzymałem wpłaty od kupującego (zero kontaktu, spor itd, wystawiłem komentarz negatywny) to czy mogę ponownie wystawić ten przedmiot na allegro? ? Oczywiście termin na wypłatę minął już dawno.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2013 23:53
Ja czekałem bodajże 11 dni roboczych. Generalnie różnie to bywa, ale jakby zwlekali można powiedzieć, że potrzebujesz dokumentu bo wyjeżdżasz i dostaniesz szybciej.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/09/2013 20:43
Miesiąc temu oddawałem za 30gr sztuke. Skrzynka chyba 5zł od sztuki ale nie jestem pewien.
Na działce znów jakieś 200 się uzbierało więc planuje za tydzień w środe podjechać, dlatego jak Ci nie śpieszno to możesz poczekać i wtedy będziesz miał pewne info
1. Jakieś sprawdzone biuru podróży, z którego byliście zadowoleni a i ceny nie były zbytnio wygórowane ?
2. Jaki polecicie telefon, który będzie miał przynajmniej wifi, gps, aparat 5 mpix, może być dotykowy, i z jakimś systemem operacyjnym (android, windows).
Z góry dzięki za informację.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
1. Jakieś sprawdzone biuru podróży, z którego byliście zadowoleni a i ceny nie były zbytnio wygórowane ?
2. Jaki polecicie telefon, który będzie miał przynajmniej wifi, gps, aparat 5 mpix, może być dotykowy, i z jakimś systemem operacyjnym (android, windows).
Z góry dzięki za informację.
Lenovo - bardzo konkretne telefony, placisz za sprzet, podzespoly, jakos itd. a nie za marke.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/09/2013 17:33
ja od 6 lat korzystam od Itaki (po znajomości z Poznania o żesz kurwa niestety )i w miare jestem zadowolony Prawie nigdy się nie zawiodłem oprócz ostatniego wyjazdu do Hiszpanii Ale nie brałem
tego po znajomości I to był BLŁĄDD lub jak kto lubi WIELBŁĄD NGDY WIĘCEJ NIESPRAWDZONYCH HOTELI PRZEZ ZNAJOMYCH nawet jak są z Poznania
j
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/09/2013 14:17
Witam. Potrzebuję wymienić drzwi wejściowe do mieszkania. Mam dość nietypowe światło drzwi szer.85cm. Polecicie jakąś solidną i oczywiście cenowo przystępną firmę do której mógłbym się z tym zgłosić.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.