"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/08/2013 20:58
Mam pytanko bo nie orientuje sie w formatach filmowych.
Chodzi mi o to czy starsze DVD (sprzed 5 lat) odtworzy film o formacie: BRRrip.Xvid czy BDRrip.Xvid ?
Mam pytanko bo nie orientuje sie w formatach filmowych.
Chodzi mi o to czy starsze DVD (sprzed 5 lat) odtworzy film o formacie: BRRrip.Xvid czy BDRrip.Xvid ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/08/2013 09:11
Wypożyczalnia była w planach na przyszły rok, ale miasto zaplanowało tak mało kasy na infrastrukturę rowerową, że trzeba to odłożyć na kiedyś. Tak na marginesie niestety u nas rowerzyści to zło konieczne, patrząc na to jakie wydatki na rowery planują inne miasta.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2013 12:18Przykro nam, ale chwilowo działalność wypożyczalni rowerów jest zawieszona w związku ze zmianą taboru dla podniesienia jakości usług.
Niestety, raczej nie Żenada jednym słowem.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/08/2013 15:35
Wiadomość dla osób chcących wystartować w Półmaratonie Gryfa, a zwlekających do ostatniej chwilii z zapisami. Istnieje możliwość wystartowania w biegu z opłatą startową z pierwszego terminu, czyli 50 zł zamiast 90 zł jak to ma miejsce obecnie. Po szczegóły proszę pisać na maila [email protected]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/08/2013 16:43
Za miesiąc zmieniam miejsce zamieszkania ze Śródmieścia na POgodno (okolice Witkewicza) i w związku z powyższym prosiłbym o jakieś cenne informacje gdzie tam idzie dobrze zjeść, najebać się i inne takie
Za miesiąc zmieniam miejsce zamieszkania ze Śródmieścia na POgodno (okolice Witkewicza) i w związku z powyższym prosiłbym o jakieś cenne informacje gdzie tam idzie dobrze zjeść, najebać się i inne takie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/08/2013 00:09
Chińczyk na poniatowskiego do jedzenia, z przyjaciółmi jakieś piwko to pub joker, a jeżeli chodzi o plener to od zajebania miejscówek, okolice stadoniu, peron na stacji Pogodno, na Łęknie, dużo jest miejscowek
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/08/2013 00:05
Ktos zna jakis sklep w Szczecinie, ktory bedzie dobrze zaopatrzony w zabawki? W zasadzie to chodzi mi o takie duze maskotki, potrzebuje pilnie na prezent
Ktos zna jakis sklep w Szczecinie, ktory bedzie dobrze zaopatrzony w zabawki? W zasadzie to chodzi mi o takie duze maskotki, potrzebuje pilnie na prezent
czyli jak sie chce to mozna... prezentują sie bardzo dobrze.
I kolejny przykład na kompetencje i przedsezonowe farmazony Grzegorza S. zwanego dyrektorem sportowym
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.