żoładkowa to najgorszy syf. kupowałem 4 butelki 1L w auchan na ustowie i kurwa jakas przepalana. nawet pan zdzisław co pierdoli odre wodzisław na swojej melinie pędzi lepszą. Zołądkowej nie polecam. zdecydwoanie lepsza krupnik lub biała żubrówka.
Dostałem z poczty polskiej upomnienie o abonament rtv na kwotę 900zł zaległych z 4 lat?jak nie zaplace to komornik czy coś tam naskrobali
jak to jest z tym, muszę to płacić ?
No niestety tego nie unikniesz , trzeba było oda razu wyrejestrować TV
Przy okazji warto być czujnym na pisma, które rzekomo wysyła KRRiT:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zamierza zgłosić do prokuratory sprawę fałszywego pisma, które otrzymują niektórzy abonenci radia i telewizji. List z logo KRRiT i podpisem jej przewodniczącego dotyczy rzekomych nowych zasad opłacania abonamentu.
W piśmie podana jest informacja, że 1 lutego br. abonament radiowo-telewizyjny został zastąpiony opłatą audiowizualną pobieraną od każdego gospodarstwa domowego, a obowiązek rejestracji odbiorników został zniesiony. W liście znaleźć też można stawki rzekomej nowej opłaty.
Potrzebne są osoby do następujących miast:
- Szczecin (1 osoba z autem)
- Drawsko Pomorskie (2 osoby w tym 1 z autem)
- Międzyzdroje (1 osoba z autem)
Mile widziane (ale niekonieczne):
- doświadczenie w pracy z ludźmi ( merchandiser, hostessa, promotor, itp.)
- prawo jazdy kat. B
- co najmniej średnie wykształcenie
- dyspozycyjność !!
Zarobki około 80 - 120 zł dziennie !
Telefon do koordynatorki:
Paulina 697735056 (wspomnijcie że z forum Pogoni to będzie trochę łatwiej)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/03/2013 22:58
Mistrzem pióra autor nie jest, ale przeczytać można. Generalnie nawet spoko, fajne opisy meczów i wyjazdów, szkoda że tak mało, ale momentami jest nużąca i wydaje się, że niektóre fragmenty mocno na siłę w mojej opinii. Akurat na dwa wieczory
Mistrzem pióra autor nie jest, ale przeczytać można. Generalnie nawet spoko, fajne opisy meczów i wyjazdów, szkoda że tak mało, ale momentami jest nużąca i wydaje się, że niektóre fragmenty mocno na siłę w mojej opinii. Akurat na dwa wieczory
Ja ją przeczytałem w takim samym czasie, jak Ty. Ostatni rozdział niepotrzebny...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/03/2013 19:43
Nie bardzo wiedziałem gdzie z tym uderzyć, wiec to mysle że to dobre miejsce - dzis moja otrzymała smsa os nr 224698504 osoba, jakas panienka podała jakieś tam imię i nazwisko i był tekst że jezeli zadzwoni pod ten numer w przeciągu godziny za 29 zl będzie można nabyć sony ixperie j. wałek jakiś czy jak?
stara le sie zweryfikować ten numer, ale żadnych danych...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.