Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/06/2012 22:56
Zauważyłem, że mam o wiele więcej kanałów na telewizji cyfrowej UPC niż jeszcze dwa tygodnie temu. Pakiet Select HD, a doszło Orange Sport, Polsat Sport HD, TVP 1 HD, TVP 2 HD. Orientuje się ktoś z jakiego to powodu i czy to tak na stałe, czy tylko chwilowy prezent? Na stronie UPC nic na ten temat zlokalizować nie mogę.
Zauważyłem, że mam o wiele więcej kanałów na telewizji cyfrowej UPC niż jeszcze dwa tygodnie temu. Pakiet Select HD, a doszło Orange Sport, Polsat Sport HD, TVP 1 HD, TVP 2 HD. Orientuje się ktoś z jakiego to powodu i czy to tak na stałe, czy tylko chwilowy prezent? Na stronie UPC nic na ten temat zlokalizować nie mogę.
O wiele więcej UPC rozszerza Twój pakiet o 6 kanałów HD, od lipca prawdopodobnie podwyżka o 6 zika.
O wiele więcej UPC rozszerza Twój pakiet o 6 kanałów HD, od lipca prawdopodobnie podwyżka o 6 zika.
Ps. TVP w HD zapewne z racji zaczęcia nadawania wszystkich kanałów właśnie w jakości HD.
Oj tam, się czepiasz. Dla mnie dwa kanały więcej to już o wiele. A jak do tego dorzucili Orange Sport to już wogóle git, tylko po chuj mi to jak Pogoń awansowała
Oj tam, się czepiasz. Dla mnie dwa kanały więcej to już o wiele. A jak do tego dorzucili Orange Sport to już wogóle git, tylko po chuj mi to jak Pogoń awansowała
Zawsze jak zamarzy Ci się futbol w europejskim formacie, to możesz obejrzeć relację ze Stróży czy Niecieczy swoją drogą fajnie, że mimo wszystko I liga miała partnera telewizyjnego. Z marketingowego punktu widzenia pójdziemy ostro w górę. Co kolejkę mecz na żywo z naszym udziałem, bramki w serwisach sportowych, być może "trafią się" nam (sić) poniedziałkowe mecze transmitowane przez Eurosport 2, który nadaje transmisje na kilkanaście krajów.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/06/2012 12:55
Dzisiaj jadąc samochodem usłyszałem w radio Szczecin reklamę zapraszającą na dni morza - i jedna uwaga do tego...na imprezę zaprasza Miasto Szczecin i... Tyskie (!) "Ciekawe, ciekawe..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/06/2012 13:03
Była jakiś czas temu informacja. Miasto chciało opchnąć prawa do tego patronatu czy jak to nazwać w pakiecie razem z jakimiś innymi imprezami i na 2 lata. Bosman powiedział, że nie stać ich na taki zestaw, ponoć sporo kasy chcieli.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/06/2012 14:08
Bosman należy do Carlsberga, a ten wyjebał cały hajs jaki miał na reklamy na Euro i zabrakło na dni morza, wjebało się tyskie i lech z tego co słyszałem.
Tak z ciekawości to z kim to mecz? I chyba u siebie?
Wisła Płock w Szczecinie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.