A jaki potencjał tego miejsca widać na tym zdjęciu. Normalnie można tego nie zauważyć, ale z lotu ptaka odrazu można sobie wyobrazić całą nową infrastrukturę... ehhh marzenia...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/04/2012 19:39
ja to oddbieram troszke inaczej.fakt przegial,ale co drugi zaraz bedzie jezdzil w aucie z kamera i szukal sensacji.nie jednemu z nas na drodze rozne akcje towarzyszyly takze dajmy luuz bylo minelo i uwazajmy na promienie sloneczne
ja to oddbieram troszke inaczej.fakt przegial,ale co drugi zaraz bedzie jezdzil w aucie z kamera i szukal sensacji.nie jednemu z nas na drodze rozne akcje towarzyszyly takze dajmy luuz bylo minelo i uwazajmy na promienie sloneczne
Ty na poważnie? Już sporo aut ma rejestratory, w niektórych nawet są fabrycznie montowane.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/04/2012 16:05
Ma ktoś niewypisaną sieciówke na dzienne ulgową, ewentualnie na linie 75? Musi byc wazna na 4.04 godz 7.12 Pomocy mordeczki. GG w profilu
Piszesz jak to ty bys jechal tym autem.Akcje akcjami ale to jest przesada w miescie,w godz.szczytu
Montował ktoś czujniki parkowania do swojej fury? Chodzi mi oczywiście o nieoryginalne, z allegro np. Takie coś znalazłem opłaca się inwestować w takie czujniki, czy są one "jednorazowe"?
opłaca się, za tą cenę chyba nawet lepszych nie dostaniesz. Wiesz jak podłączyć ??
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Montował ktoś czujniki parkowania do swojej fury? Chodzi mi oczywiście o nieoryginalne, z allegro np. Takie coś znalazłem opłaca się inwestować w takie czujniki, czy są one "jednorazowe"?
opłaca się, za tą cenę chyba nawet lepszych nie dostaniesz. Wiesz jak podłączyć ??
podłączeniem zajmie się wujek mechanik, skoro tak to będę się przymierzał powoli dzięki
To tak przy temacie słuchawek, polecicie jakieś słuchawki do biegania ?
Koss Porta Pro - mam je właśnie na uszach. Kilku moich znajomych też je kupiło, widzę w nich przypadkowych ludzi na mieście. Wszyscy są zachwyceni, bo cena w stosunku do jakości jest śmieszna. Świetne do biegania - trzymają się idealnie.
http://www.ceneo.pl/107289?se=NtYM5TBuGKhjXM-R7MIZhj_H4ZjbMHZt&gclid=CKuu5PLhqq8CFcgw3wodDi8TWQ
Koss Porta Pro - mam je właśnie na uszach. Kilku moich znajomych też je kupiło, widzę w nich przypadkowych ludzi na mieście. Wszyscy są zachwyceni, bo cena w stosunku do jakości jest śmieszna. Świetne do biegania - trzymają się idealnie.
http://www.ceneo.pl/107289?se=NtYM5TBuGKhjXM-R7MIZhj_H4ZjbMHZt&gclid=CKuu5PLhqq8CFcgw3wodDi8TWQ
sluchawki są świetne, jednak wg mnie do biegania się srednio nadają.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
sluchawki są świetne, jednak wg mnie do biegania się srednio nadają.
te są zajebiste! sam korzystam i nie znalazłem jednego haczyka do przypierdolenia się. osobiście posiadam komplet własnie takich na zbyciu, nowiutkie w świerzym opakowaniu, ze wszystkimi bajerami. chciałem je na allegro wystaiać, ale może tu się ktoś znajdzie chętny cena oczywiście będzie niższa niż za nowe w sklepie;] jak ktos chetny myślę, że na bank się dogadamy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.