Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/01/2012 17:40
Pytanie do ludzi z Berlina. Jak blisko od Berlina jest Tropikalna Wyspa i czy dostane się z niej bezpośrednio z dworca w Berlinie. Pozdrówki i czekam na odpowiedź
Ktoś się orientuje gdzie dostane najtaniej żołądkową miętowa i czysta? Chyba ze gdzieś są jakieś mega promocje na coś innego
Jak brałem na sylwestra to najtaniej w Lidlu było
W żabie miętowa zawsze po 19,99 była. Deluxa ostatnio w Społem dostałem za 18,90.
Mam ulotke Spolem:
Whisky William Lawson's 0,7- 33,79
Smirnoff black 0,7- 42,99
Stock Prestige 0,5l- 22,99
Absolut 0,5- 29,99
Krupnik Premium 0,5- 18,99
Czysta de lux 0,5l- 17,99
Johnnie Walker Red 0,7- 49,99
Johnnie Walker Red 1l- 58,99
Ballantine's Whisky 0,7- 49,99
Polecam szczegolnie ta William Lawson- naprawde zajebiste whysky duzo smaczniejsza niz czerwony Johnnie Walker. Szkocka, produkowana przez Martini. Placisz jak za wóde a masz dobra łyche. Za ta kase nic tylko pic
Pociąg pospieszny RE 2 odjeżdża z Berlina lub Cottbus do stacji Brand (Niederlausitz) co godzinę. Dla przykładu: podróż ze stacji Berlin Alexanderplatz do Brand trwa 50 minut.
Pociąg osobowy RB 14 odjeżdża również co godzinę ze stacji Berlin Ostbahnhof przez Karlshorst i Königs Wusterhausen lub – z odwrotnego kierunku - przez Senftenberg i Lübben.
Ze stacji w Brandt bezpłatny autobus shuttle zawiezie Was do Tropical Islands. Godziny odjazdu naszych autobusów są dopasowane do czasu przyjazdu pociągów.
Pociąg pospieszny RE 2 odjeżdża z Berlina lub Cottbus do stacji Brand (Niederlausitz) co godzinę. Dla przykładu: podróż ze stacji Berlin Alexanderplatz do Brand trwa 50 minut.
Pociąg osobowy RB 14 odjeżdża również co godzinę ze stacji Berlin Ostbahnhof przez Karlshorst i Königs Wusterhausen lub – z odwrotnego kierunku - przez Senftenberg i Lübben.
Ze stacji w Brandt bezpłatny autobus shuttle zawiezie Was do Tropical Islands. Godziny odjazdu naszych autobusów są dopasowane do czasu przyjazdu pociągów.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/01/2012 22:20
Kiedys ktos podawal jakas strone gdzie bylo podane w jakim radiu o ktorej godzinie i jaka piosenka byla grana jak ktos ma ta stronke z gory dzx
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2012 11:04
Ma ktoś z Was może znajomego prawnika albo kogoś kto ogarnia tematy związane z działalnością komorników sądowych? Potrzebuje porady na temat tych hien. Z góry dziękuje.
Ma ktoś z Was może znajomego prawnika albo kogoś kto ogarnia tematy związane z działalnością komorników sądowych? Potrzebuje porady na temat tych hien. Z góry dziękuje.
Zna ktoś jakiś dobry serwis telefonów w Szczecinie? Chodzi o naprawę iPhona.
Na Piłsudskiego koło Orlenu Simlock Serwis - tanio i w porządku chłopaki. Sam naprawiałem tam główny przycisk, Wzieli 50 zł a wszędzie wołali od 100 do 150 zeta.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.