Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/08/2011 16:23
Pytanie do kolegów z Berlina: jakie są koszty biletów na regionalne koleje w Brandenburgii ( VBB ) ? Jest jakas opcja biletu miesięcznego? I jesli tak to jaka cena? z góry dzięki za odp. Chodzi mi przede wszystkim o codzienne dojazdy do Berlina z jednej z miejscowości w Brandenburgii.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/09/2011 13:52
Orientuje się ktoś co dzieje się teraz na torze kolarskim? Można tam jeździć na rolkach? Ewentualnie czy są u nas miejscówki gdzie pod dachem można pojeździc rekreacyjnie na rolkach? z góry dzięki za odp.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/09/2011 17:41
Dokładnie, albo AKO w przedziale 2-3 zł - mi często wchodzi
Jak już przy tym jesteśmy to mój na dziś, taki trochę wariacki:
Estonia - Szwajcaria 2
Islandia - Belgia 1
Bułgaria - Holandia 2 - wszystko u21
Leiknir Reykjavík - Fjölnir 2 Islandia 2 liga
no i po
Ostatnio edytowany przez: Ostry, 1 września 2011, 20:18 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2011 21:44
moglby mi ktos z was przyblizyc jak wyglada sytuacja z zalozeniem karty na neste chcialbym taka zalozyc i interesuje mnie jakie bede musial poniesc oplaty i jakie bede mial obowiazki czy np bede musial tankowac minimum iles razy czy cos takiego? chodzi mi o karte indywidualna
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/09/2011 10:36
Jakie badania robią przy przedłużaniu książeczki sanepidowskiej i czy płaci się za to, jeśli tak to ile ? I czy trzeba znowu gówno nosić do badania ? -.-'
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/09/2011 11:29
Jakiś czas temu gdzieś o tym pisałem; polecam przychodnię na Wojska polskiego naprzeciwko radia Szczecin.. dr. Rawski przyjmuje chyba w poniedziałki i środy nie pamiętam godzin ale możesz zadzwonić i się dowiedzieć.. koszt przedłużenia to o ile dobrze pamiętam 42 zł. i żadnych dodatkowych badań nie musisz robić a na pewno nie trzeba "klocka" zanosić.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 4 września 2011, 11:35 [2 raz(y)]
co 3 czy tam 4 lata musisz klatkę prześwietlić, jak jesteś uczniem to dowiedz się czy w szkole nie będzie lekarza to ci za friko przedułżą, ja przedłużałem w medicusie za coś koło 50zł, po pytaniu"Zdrowy?" i odpowiedzi "tak" dostałem podpis
Co do prześwietlenia klatki jak ostatnio jakaś firma wysłała mnie na badania to niepotrzebnie "chlapnąłem" że jestem alergikiem i musiałem jeszcze zapierdalać na owe prześwietlenie także nie zawsze szczerość u lekarza popłaca.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756536044 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.