Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Daj znac bardziej konkretnie co szukasz(hotel, pokoj w mieszkaniu czy pensjonacie, itd ) i w jakiej mniej wiecej cenie to cos ciekawego postaram sie poszukac.
Szukam kwatery dla 2 osób nad morzem (Międzyzdroje, Kołobrzeg) w terminie 16-25.08, możecie polecić coś dobrego i taniego
Podbijam, w moim przypadku koniecznie Kołobrzeg.
Daj znac bardziej konkretnie co szukasz(hotel, pokoj w mieszkaniu czy pensjonacie, itd ) i w jakiej mniej wiecej cenie to cos ciekawego postaram sie poszukac.
Głównie chodzi mi o hotel , motel lub pensjonat, pokój dwu osobowy i wiadomo w jak najatrakcyjniejszej cenie
Pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/08/2011 12:36
sorry, że piszę tak ni z gruszki, ni z pietruszki, ale czy może ktoś po meczu z wartą nie znalazł telefonu marki altacel na sektorze 9 i 10., taka stara cegła tylko z latarką w środku była karta play. jeśli to byłby mój telefon to bym nawet nie pisał, jednak ten telefon jest własnością wujasa czekam na odpowiedź
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/08/2011 20:48
na samochodach w ogole sie prawie nie znam, wiec moze ktos z Was cos mi powie, zanim sie gdzies udam. Seat Ibiza rok 2001 1,2 benzyna. Swieci sie kontrolka 'auto z kluczykiem' i jest mega problem z odpaleniem. Raz odpala normalnie, raz walcze z nim 15 minut. Jak odpali to kontrolki juz nie ma.
na samochodach w ogole sie prawie nie znam, wiec moze ktos z Was cos mi powie, zanim sie gdzies udam. Seat Ibiza rok 2001 1,2 benzyna. Swieci sie kontrolka 'auto z kluczykiem' i jest mega problem z odpaleniem. Raz odpala normalnie, raz walcze z nim 15 minut. Jak odpali to kontrolki juz nie ma.
Kontrolka: immobilizer elektroniczny. Masz coś z kluczykiem lub też z jednostką sterującą immobilizerem.
Szukam kwatery dla 2 osób nad morzem (Międzyzdroje, Kołobrzeg) w terminie 16-25.08, możecie polecić coś dobrego i taniego
Podbijam, w moim przypadku koniecznie Kołobrzeg.
Głównie chodzi mi o hotel , motel lub pensjonat, pokój dwu osobowy i wiadomo w jak najatrakcyjniejszej cenie
Pozdrawiam
Na hotele szkoda czasu, lepiej poszukac w nich apartamentu od prywatnej osoby czy firmy wynajmujacej (w 1 linku dosyc fajne apartamenty w przystepnej cenie jak na Kolobrzeg). A w ostatecznosci podjedz na Radzikowo lub w okolice ulicy Wylotowej i znajdziesz bez problemu jakis pokoj w pensjonacie.
moze bateria w kluczyku padla , mozna podlaczyc pod kompa moze cos pokaze
moze bateria w kluczyku padla , mozna podlaczyc pod kompa moze cos pokaze
ewentualnie wypalona kostka stacyjki, jeżeli tak najlepiej wymienić na nową
Znana międzynarodowa grupa tzw. haktywistów, czyli hakerów motywujących swoje działania odgórnym celem bądź ideą - Anonymous - zapowiedziała hakerski atak na Facebook, największy portal społecznościowy w internecie.
Do ataku ma dojść 5 listopada bieżącego roku i jak zarzekają się „anonimowi”, po jego przeprowadzeniu portal definitywnie zniknie z sieci, a z nim oczywiście wszystkie konta i wiadomości wysyłane przez użytkowników. Chęć usunięcia z sieci Facebooka jest odpowiedzią Anonymous na przechowywanie, a także sprzedaż i upublicznianie danych internautów, którzy posiadają swoje konta na tym portalu społecznościowym - hakerzy przekonują, że administracja Facebooka pozostaje w stałej współpracy z władzami państw i służbami porządkowymi.
„- Wszystko, co robisz na Facebooku pozostaje w Facebooku, niezależnie od ustawień prywatności. I usunięcie twojego konta jest niemożliwe, nawet jeśli usuniesz konto, wszystkie twoje dane osobowe i informacje na twój temat pozostają w Facebooku i mogą być odzyskane w dowolnym czasie. Zmiana ustawień prywatności konta Facebook także jest złudzeniem. Facebook wie o tobie więcej niż twoja własna rodzina” - mówi haktywista Anonymous w wideo zapowiadającym atak.
Groźba atakiem hakerskim wywołała panikę wśród administracji Facebooka. Nieoficjalnie wiadomo, że Facebook zamierza wypłacać po 500 dolarów każdej osobie, która wykryje jakąkolwiek lukę w portalu. Nic dziwnego, gdyż Anonymous niejednokrotnie już pokazali, iż ich groźby nie są pustymi słowami - ta międzynarodowa grupa hakerów może się poszczycić udanymi atakami na państwowe instytucje czy międzynarodowe banki, których celem było zdobycie jak największej ilości niejawnych baz danych, informacji czy korespondencji e-mail, jakimi zarządzają rządy i establishmentowe organizacje.
Poniżej wideo Anonymous, w którym nawołują do przyłączenia się do wywołanej przez nich cyberwojny przeciwko portalowi Facebook:
Panie i panowie, jakim programem ( fajnie gdyby nie zajmował 300 mega instalki, ale to mniej ważne ) wypale na płyte pliki mp3, żeby mi to w samochodowym odtwarzaczu hulało ? .
Sprawa nie jest, aż tak prosta, bo większość programów, lub wypala dane z okladkami playlistą itp., lub sam dysk audio gdzie wpakujemy maks te 80 minut muzyki, a mam problem, by wypalić to jako płyte mp3.
W nero to miałem ale nie chce mi się ściągać tych 700 mega, a komuś znalazlem byle jaki program, który zajmował może z 5-10 mega, i wypalał dobrze każdy format audio.
Może pytanie denne, ale no mnie hakera nawet zagieło ;] .
Panie i panowie, jakim programem ( fajnie gdyby nie zajmował 300 mega instalki, ale to mniej ważne ) wypale na płyte pliki mp3, żeby mi to w samochodowym odtwarzaczu hulało ? .
Sprawa nie jest, aż tak prosta, bo większość programów, lub wypala dane z okladkami playlistą itp., lub sam dysk audio gdzie wpakujemy maks te 80 minut muzyki, a mam problem, by wypalić to jako płyte mp3.
W nero to miałem ale nie chce mi się ściągać tych 700 mega, a komuś znalazlem byle jaki program, który zajmował może z 5-10 mega, i wypalał dobrze każdy format audio.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.