Osobiście do czynienia nie miałem, ale słyszałem jak najgorsze rzeczy na ich temat. Podobno oszukują na wszystkim na czym się da, próbują zedrzeć jak najwięcej hajsu. Ale tak jak napisałem - osobiście tego nie sprawdziłem, więc piszę Ci to, co gdzieśtam kiedyś usłyszałem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/07/2011 16:46
Znalazlem jakis czas temu komorke w anglii ktora teraz chcialem dac swojej zonie ...Poszedlem sciagnac simlocka z niej i gostek mi powiedzial ze zdjecie simlocka nic nie da bo ta komorka ma zablokowany numer IMEI czyli pewnie ktos zglosil zgubienie komorki w swojej sieci i jest teraz zablokowana.
Czy jest jakas szansa na odblokowanie tego numeru IMEI czy komorka juz sie nadaje tylko na smietnik :> ?
jeszcze 3-4 lata temu uznałbym to za świetne losowanie - każda drużyna była w zasięgu, nawet z Angolami byłaby szansa powalczyć. W obecnej kondycji polskiego futbolu 3 miejsce w grupie będzie dużym sukcesem...
Wiecie w jaki sposob najtaniej i w miare pewnie dostarczyc torbe podrozna(wraz z zawartoscia) do Londynu? Znajomy potrzebuje rzeczy a Raben chcial za dwie Torby 600zl... wiec raczej slabo
z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/08/2011 21:27
jest cos takiego jak przejściówka dla ładowarki z Nokii na Samsunga? Potrzebuje do ładowarki samochodowej (dc-4)
Jeśli jest to gdzie moge takie coś dostać w Szczecinie?
druga sprawa: gdzie jest spory wybór używanych opon zimowych?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jest cos takiego jak przejściówka dla ładowarki z Nokii na Samsunga? Potrzebuje do ładowarki samochodowej (dc-4)
Jeśli jest to gdzie moge takie coś dostać w Szczecinie?
druga sprawa: gdzie jest spory wybór używanych opon zimowych?
duży wybór opon używanych jest : tu, kupuje tu zawsze i nie narzekałem a ceny bardzo przystępne !! KLIK!
Daleki dojazd, ale opłaca się przejechać
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/08/2011 15:26
ktoś wcześnie podawał namiary na nocleg w Gdański ale za cholerę nie mogę odszukać. Macie ten namiar na kempingi albo jakieś inne oferty.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/08/2011 10:07
Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jak to jest z tym roamingiem w T-Debile ?? To na prawdę jest 35 gr za minutę niezależnie gdzie się jest ?? Dziewczyna wyjeżdża do Francji i potrzebuję mieć kontakt - a z tego co zrozumiałem to w T-Mobile wychodzi najtaniej, więc jak ktoś jest mądry i wytłumaczy to będę wdzięczny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.