Jeżeli tobie chodzi o "małego modelarza" w sensie modeli kartonowych to polecam firmę JSC na allegro modeli tej firmy jest mnóstwo lub poprostu podskocz do safari lub innego sklepu modelarskiego np na "nowym" turzynie lub na kaszubskiej ( kolo medicusa w kierunku budowanej kaskady)
lub wejdź na:
JSC SKLEP
Ostatnio edytowany przez: Wozi, 22 lipca 2011, 23:21 [1 raz(y)]
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Czy ktoś chciałby napisać o innym mieście (niekoniecznie w Polsce) - mniej więcej utrzymane w podobnej konwencji: krótszy lub dłuższy komentarz + zdjęcie lub zdjęcia.
niestety link który podałeś nie otwiera się ( nie znaleziono strony której szukasz ) więc wrzucam dla zainteresowanych poprawkę żeby nie szukali fajna przestrzeń miejska wrocław
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Jak już to mogłeś powiedzieć opisujecie , będzie można jakoś odnieść się do naszego miasta, w sensie porównania, a z tego co wiem to Malcolm dużo o Szczecinie pisze, więc wątpię coby jakoś jarał się innymi miastami
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/07/2011 00:15
Taka ciekawostka: Nie wiem jak w Szn., ale w jednej z polickich lodziarni można dostać lody o smaku Bosmana - i faktycznie czuć ten smak [:
Co się ostatnio dzieje w Columbusie na Wałach, że na zupę i proste danie trzeba czekać ponad godzinę przy dość małym wypełnieniu sali?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/07/2011 22:11
Poszukuję grafika, który zna Photoshopa/Corela i/lub flasha. Kilka zleceń do zrealizowania w najbliższym czasie Kwestia wynagrodzenia - do uzgodnienia.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/07/2011 14:03
Orientuje się ktoś z Was czy jest możliwa opcja zakupu cyfry+ bez abonamentu? Jakieś doładowania, przedpłaty czy coś w tym stylu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/07/2011 14:30
Polecicie jakiś dobry kurs angielskiego? Najlepiej gdzie jest dużo konwersacji, bo głównie rozmawiać chciałbym się nauczyć, ze słownictwem jest w miarę ok u mnie. Byłem kiedyś w Speak Up w Kupcu się dowiadywać i w miarę fajnie to wygląda, może ktoś miał do czynienia z nimi?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.