A wiec gdzie w Szczecinie znajde godny polecenia zaklad ktory zajmie sie kosmetyka auta.Chodzi mi glownie o jakis pelny pakiet z myciem ,woskowaniem,spolerowaniem niewielkich rys(glownie o to mi chodzi,mam troszke zaniedbana karoserie),moze byc i nawet z czyszczeniem w srodku o ile sie tym zajmuja I jaka byla by mniej wiecej cena?(1000zl? ) . Dzieki z gory a odp
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/06/2011 14:09
Podobno dobrze robia takie rzeczy na 26 kwietnia. Jak jedziesz od Turzynu przed samym skrzyzowaniem z Santocka po prawej stronie Auto-Myjnia.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/06/2011 22:41
1. Na ul. Struga wbijasz na parking Nomi, jedziesz na sam koniec i w lewo.
2. Ul. Klonowica. Mijasz szkołę "samochodówka", skrzyżowanie, zajezdnię autobusową i po prawej masz dwie myjnie jedna obok drugiej. Wybierasz niebieską "Auto Błysk"?
(omijasz pomarańczową)
W jednej jak i drugiej dobrze myją, polerują, piorą. Przetestowane na autach flotowych. Cen Ci nie podam bo nie pamiętam.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2011 19:54
Może ktoś z FC BERLIN pomoże lub ktoś kto ma wiedzę. Poszukuję adresów bardzo dużych placów z samochodami w Berlinie. Znałem 3 ale to było dawno i nie prawda.
ulica Siemensdamm. Mijasz Tegel zjeżdzasz na Berlin Spadau ( Berlin Siemensdamm) i jedziesz w kierunku Berlin Spandau. Po prawej stronie duzy plac z autami.
Ostatnio edytowany przez: WSKL, 27 czerwca 2011, 20:28 [1 raz(y)]
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
wiesz ze wiekszosc tych "placów" jest w rekach turków, arabów, rusków oraz Polaków. Auta na Schnellerstrasse i Teilestrasse to sa wieksze takie zbiorowiska, ta pierwsza ulica jest w rejonie stadionu Union duzo z tych aut jest sprowadzanych z Wloch, kiedys wlosi sprowadzali auta z Niemiec, teraz jest na odwrót. Jak chcesz kupic auto zadbane od "niemca" musisz szukac w zachodniej czesci niemiec. Oczywiscie ze i tu moze sie Ci trafic dobre auto
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/06/2011 19:18
Na meczach w Szczecinie widziałem pare razy szal Falubazu, więc można swobodnie chodzić w ciuchach Falubazu po mieście? jakie mamy z nimi kontakty? dziękówa!
IV filar własnej roboty polecam. Wielokrotnie była już prowadzona dyskusja co z tymi OFE i zawsze kończyło się na tym, że nie ważne co wybierzesz, to i tak będziesz miał głodową emeryturę.
IV filar własnej roboty polecam. Wielokrotnie była już prowadzona dyskusja co z tymi OFE i zawsze kończyło się na tym, że nie ważne co wybierzesz, to i tak będziesz miał głodową emeryturę.
Nie chodziło mi w jakim najwięcej dostane bo wiem że dostanę i tak gówno i tak Tylko coś wybrać chyba lepiej niż dać się wylosować, więc stąd moje pytanie
Nie chodziło mi w jakim najwięcej dostane bo wiem że dostanę i tak gówno i tak Tylko coś wybrać chyba lepiej niż dać się wylosować, więc stąd moje pytanie
No to poleciłbym Ci ING albo Generali. To pierwsze ma najwyższą stopę zwrotu od początku działalności, a to drugie drugie Ja osobiście mam od samego początku ING.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.