Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2011 13:53
Jaki polecicie program do zmniejszania plików filmowych. Załóżmy mam filmik nagrany kamerą i chciałbym go zmniejszyć by móc wysłać przez maila.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2011 01:04
Wczoraj w żabce obok ronda sybiraków w okolicach manhatanu dostałem Królewskie w butelce. Info wrzucam może kogoś uraduje jak mnie
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Potrzebuję namiary na jakiś fajny niedrogi nocleg w Warszawie, najlepiej z dobrym dojazdem do centrum.
nocleg na Warszawskiej Woli
hotel,dom wycieczkowy oraz camping na jednym terenie obok masz 2 min do centrum handlowego FORT WOLA, tramwajem do centrum ( dworzec centralny ) jedziesz z 15-20 min tylko nr tramwaju nie pamiętam gdyż kilka lat temu tam czasami na nocleg wpadałem...
Ostatnio edytowany przez: Wozi, 24 czerwca 2011, 20:03 [2 raz(y)]
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2011 21:26
W sklepach osiedlowych w okolicach Jagiellońskiej / Bohaterów Warszawy już są, pewnie niedługo w całym centrum i większych marketach też będą
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2011 12:30
szukam kogoś kto potrafi obsługiwać program Statistica i utworzyć grupy jednorodne testem NIR Fishera... w ogóle tego nie czaje, a muszę to mieć najpóźniej na poniedziałek...
oczywiście będzie jakaś flaszeczka w ramach podziękowania
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756526397 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.