Od siebie polecić mogę mBank; dostałem 6500 tyś.(wnioskowałem o 10 tyś.) bodajże na dwa i pół czy trzy lata nie pamiętam już dokładnie... do spłaty wszystkiego wychodziło coś koło ośmiu tysięcy,raty malejące co miesiąc,kredyt ściągają automatycznie jeśli masz konto u nich... natomiast nie mam pojęcia jak wygląda to w przypadku braku konta w mBanku.
Odradzam natomiast kredyt bank.
Poszukaj Dell Inspiron 15R ;-) Moze gdzies znajdziesz za 1500-1700zl gora - gdzies widzialem promocje ale zapomnialem juz gdzie ( edit. sorry za 1500-1700zl juz nie - byla kiedys megapromocja laptopow Della ale juz nie ma :S )
Wez uwage pod parametry:
Procesor - minimum i3 core
Pamiec - minimum 3gb DDR3
Dysk - minimum 320gb
Karta graficzna - polecana dedykowana np. HD Radeon 5470 min 512mb lub GeForce320 min 512mb :-)
( byleby nie Acer eMachines czy Gateway czy Mediony itd )
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/05/2011 19:02
pytania rowerowe:
1. czy na trasie swinoujscie - Szczecin kursuja takie busy do ktorych mozna sie zaladowac z rowerem?
2. jaka trasa ze swinoujscia do szczecina jest najlepsza do zrobienia na rowerze? autostrada raczej nie mozna to trzeba jakimis bocznymi odnogami jechac a rower szosowy nie jest przystosowany do stanu wiekszosci naszych drog. takze jak ktos z Was ma dobra trase to prosze o pomoc albo najlepiej o zaznaczenie trasy na bikemap i umieszczenie tutaj linka z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/05/2011 15:07
kojarzy ktoś gdzie znajduje się aktualnie sklep rowerowy, niegdyś będący przy Boh.Warszawy 91 naprzeciwko dzisiejszej galerii turzyn?? Względnie czy może ktoś polecić dobry sklep rowerowy z profesjonalnym serwisem??
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
A bo to moja wina ze sklepy internetowe (zazwyczaj z poludnia) maja takie ceny ze z przesylka wychodzi i tak o wiele taniej niz u nas w sklepie?jak beda mieli porownywalna cene to dam naszym zarobic
@yakin: madbike na 26kwietnia jest dobry.kilka rzeczy tam robilem.zawsze szybko,sprawnie i spoko ludzie tam pracuja-mozna pogadac. Jeszcze duzo osob chwali rowerowy na witkiewicza przy orlenie.raz tam kiedys bylem i wole madbike. Poza tym taniej tam jest.taki glupi przyklad luzno zwiazany z rowerami:bidon isostara w coolbike na wyszyskiego chodzi po ok 30zl.w madbike masz go za dychez niektorymi czesciami jest podobnie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/05/2011 18:34
Jak już zahaczyliście o temat rowerowy, to wiecie może czy we wspomnianych przez Was sklepach poradzą sobie z naprawą licznika roweru stacjonarnego?
A bo to moja wina ze sklepy internetowe (zazwyczaj z poludnia) maja takie ceny ze z przesylka wychodzi i tak o wiele taniej niz u nas w sklepie?jak beda mieli porownywalna cene to dam naszym zarobic
@yakin: madbike na 26kwietnia jest dobry.kilka rzeczy tam robilem.zawsze szybko,sprawnie i spoko ludzie tam pracuja-mozna pogadac. Jeszcze duzo osob chwali rowerowy na witkiewicza przy orlenie.raz tam kiedys bylem i wole madbike. Poza tym taniej tam jest.taki glupi przyklad luzno zwiazany z rowerami:bidon isostara w coolbike na wyszyskiego chodzi po ok 30zl.w madbike masz go za dychez niektorymi czesciami jest podobnie.
zawsze mozna spróbowac negocjowac cene, wydrukuj z neta oferte z poludnia, pokaz w sklepie i .....
Nie ma co negocjować, Wiem powinno pchać sie kasę w lokalny biznes ale to nie u nas, to nie w Szczecinie. Cokolwiek chciałbyś kupić na necie to najmniej ofert jest właśnie z zachodniopomorskiego, a już nie wspomnę o Szczecinie. Całkowicie inną kwestią jest to, ze ceny sklepów stacjonarnych to kosmos od tych co oferują w necie. Wiadome magazynowanie, czynsz lub danina ale to i tak kosmos. Dla przykładu podam że ostatnio szukałem pilota do telewizora. Dzwonie do serwisu w Gdańsku bo takowy znalazłem: ile pytam? 99 zł plus przesyłka, dzwonie do serwisu w Szczecinie (Zurit na Chopina) a oni mówią że mogą sprowadzić za 3 dni za 140 zł bo to telewizor ma 4 lata i już jako zabytek traktują. Wszedłem na stronę producenta i pilot kupiłem 69 zł z przesyłką. pilot miałem na 2 dzień
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.