Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/02/2007 19:19
2 pytania
Po 1 - Potrzeubje program do konwertacji plikow flmowych na format .3gp jakby mi ktos podal nazwe albo od razu linka jakiegos do programu to byl bym wdzieczny
Po 2 - potrzebuje jakas stronke na ktorej bym znalazl jakies fajne DARMOWE programy i gry na nokie 6230i
z gory dziekuje
2 pytania
Po 1 - Potrzeubje program do konwertacji plikow flmowych na format .3gp jakby mi ktos podal nazwe albo od razu linka jakiegos do programu to byl bym wdzieczny
Po 2 - potrzebuje jakas stronke na ktorej bym znalazl jakies fajne DARMOWE programy i gry na nokie 6230i
z gory dziekuje
Xilisoft Video konwerter. Moja rada: konwertuj do mp4 nie do 3gp. Duzo lepsza jakosc, a z tego co pamietam 6230i obsluguje ten format. Co do gier itp. szukaj forów na ten temat. Wpisz np. "Nokia 6230i forum gry" w google i na pewno znajdziesz cos ciekawago.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/02/2007 21:27
Witam jest ktoś może co zna sie na gieldzie?? Jak tak to niech cos podpowie w co mozna zainwestowac na gieldzie chodzi mi o WIG20 (ktore spolki wybrac)?? pozdro
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
kibice M.U. zaliczaja male gazowanie w Lille
a.c.a.b.
wina ludzi z Lille,za duzo ich wpuscili i zaczeli sie upychac,malo brakowalo i bylaby powtorka z Heysel,ogolnie duzo ciekawych rzeczy dzialo sie podczas i po meczu ,az strach pomyslec co bedzie w rewanzu.
Witam jest ktoś może co zna sie na gieldzie?? Jak tak to niech cos podpowie w co mozna zainwestowac na gieldzie chodzi mi o WIG20 (ktore spolki wybrac)?? pozdro
jesli zadajesz takie pytania to zainwestuj po prostu w akcyjny fundusz inwestycyjny. Jak nie znasz sie, to nie pakuj sie na gielde. szczegolnie jak indeksy sa tak wysrubowane jak teraz.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/02/2007 14:31
załozylem ze se dzis w toto mixie karte ligi mixu i mam w zwiazku z tym takie pytanie o co chodzi z tymi bonusami.bo za 60 pkt albo 70 i wiecej, mozna dostac odpowiednio 7 i 10 % do wygranej.i nie wiem czy jest to bonus jednorazowy czy moze na dni od poniedziałku zaczynając na niedzieli kończąc?prosze o wyjaśnienie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.