Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2011 09:45
Jezdza w niedziele jakies prywatne busiki z Walcza do Szczecina w godzinach od 14 do 16? PKS mam ogarniety, ale jesli bylo by polaczenie busem, to sie zdecyduje.
Jezdza w niedziele jakies prywatne busiki z Walcza do Szczecina w godzinach od 14 do 16? PKS mam ogarniety, ale jesli bylo by polaczenie busem, to sie zdecyduje.
Co do busów to raczej nie ma, bo koleżanka zawsze PKSem jeździła.
Za około rok będą już kursować pociągi do Wałcza Remontują tory i reaniumują stacje.
Co do busów to raczej nie ma, bo koleżanka zawsze PKSem jeździła.
Za około rok będą już kursować pociągi do Wałcza Remontują tory i reaniumują stacje.
PKSem juz polecial znajomy za okolo 30zl. Pociag tez jest, ale z 2 przesiadkami i cena 50zl.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/04/2011 00:40
Nie wiem czy było ale...
http://www.mmwroclaw.pl/366448/2011/4/6/wroclaw-udawal-szczecin-premiera-erratum-marka-lechkiego?category=news
Ot taka smutna ciekawostka.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/04/2011 11:45
Potrzebuję Worda. Jedyną możliwością jest zarejestrowanie się tam na ich stronie i ściągnięcie całego pakietu Office? Dość pilne.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/04/2011 11:53
Majać jakoś 70 pkt jakie technikum lub liceum polecacie ? Gdzie da się dostać z taką ilością punktów.
Lo 7 i Lo 23 odpadają.
Do ekonomika da rade ? Wie ktoś ?
Majać jakoś 70 pkt jakie technikum lub liceum polecacie ? Gdzie da się dostać z taką ilością punktów.
Lo 7 i Lo 23 odpadają.
Do ekonomika da rade ? Wie ktoś ?
Da. Ale ziomek ogarnij co chcesz w życiu robić, a nie skaczesz jak się da...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756520704 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.