Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/04/2011 19:00
Szukam kogoś, kto przygarnie kota, najlepiej na stałe, lub przynajmniej na jakiś czas. Kot wzięty wczoraj przez sąsiadów ze schroniska, dziś już im się znudził i chcą wywalić go pajace z domu... Ułożony, zajebiście ładny, ma koło 1,5 roku. Jest kuweta, kojec, miski na jedzenie. Pisać, sprawa mega pilna, pytać znajomych! Kot wzięty wczoraj ze schroniska miałby znowu wrócić tam, paranoja...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/04/2011 21:16
Wie ktoś do jakiej szkoły są szanse na realne przyjęcie z wynikiem tylko około 80 punktów łącznie ? interesują mnie Lo7,Gastro, Ekonomik (sowinskiego)
Ja mogę polecić TME jedno z lepszych techników w Polsce a już na pewno w województwie.
Jeśli to są punkty tylko z testów to w Szczecinie praktycznie wszędzie się dostaniesz może oprócz XIII, a jeśli łącznie z ocenami to się za bardzo nie orientuje jak to teraz wygląda.
ziomek określ się co chcesz w życiu robić, bo skakanie z lo7 przez ekonomik i gastronomik to wyjdzie na to ze będziesz do niczego. Lubisz gotować? To dawaj do gastronomika, ale jak masz się 4 lata uczyć, tylko po to żeby stwierdzić, że nienawidzisz roboty na kuchni i wolisz grzebać przy samochodach to jesteś praktycznie na straconej pozycji. Mam kolesia właśnie w gastro, co stwierdził, że spełnia się przy montowaniu głośników na koncertach, ogarnianiu różnych kabli itd.
ten filmik pomoże ci w wybraniu
od 1.40
http://www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/04/2011 22:27
Potrzebuje wypozyczyc rower typu tandem tak na weekend w polowie miesiaca. Orientuje sie ktos, czy w Szczecinie lub w okolicy jest jakas wypozyczalnia tego typu sprzetu? Moze ktos z forumowiczow pozyczy za pare groszy?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/04/2011 21:25
Rozjebał mi się dotykowy telefon,konkretnie ekran,takie pytanie: opłaca się to gówno naprawiać?jak tak to jakis dobry punkt potrzebuje,z gory dzieki
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.