Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/02/2007 21:30
Chyba wiadomo, że chodzi o to, że na karnecie znajdzie sieteraz imię i nazwisko posiadacza i kod paskowy, o czym moxna wyczytać na ofi... pytanie czy dotyczy to wszyskich karnetów ( bo nie zdziwił bym sięjkaby nie dotyczyło 11-12, gdzie numerowane karnety były tylko na początku) i czy będzie sprawdzane czy na dany karnet wchodzi ta osoba, której nazwisko znajduje sie na karnecie, moze chodzi tylko by ogarniczyć wchodznie po kika osób na jeden karnet.. .
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jest.
Jeśli nic nie robiłeś z tą kartą tylko np sformatowałeś to sprawa jest prosta. Jest masa programów na necie do tego (łącznie z darmowymi).
Jeśli sformatowałeś a potem robiłeś dalej foty na tej karcie to sprawa już nie wygląda tak dobrze. W zasadzie w tym przypadku należało by oddać kartę do specjalistycznego zakładu i zabulić wcale nie mało.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/02/2007 22:02
Po prostu czasem mój tata nie może iść i zabieram kolegę i dlatego się pytam.. Czy bez problemu wejdzie czy będzie coś nie tak... zresztą jakby mieli jeszcze sprawdzać to w tych warunkach trzeba by z 2 godz. przed meczem przychodzić
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/02/2007 22:20
Wiesz jak by było z conajmniej 15 tyśiecy to się przyhcodziło dwie godziny przed meczem... teraz to pół godziny i spokojnie zajmijesz swoje miejsce...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/02/2007 09:33
"This disc is not rewritable and therefore cannot be erased. Please insert a rewritable disc." taki komunikat wyskakuje mi jak próbuje wyczyścić CD-RW? Wie ktoś o co chodzi? Bo juz zaczyna mnie to wkur.... denerwować ;]
Dwie metalowe kulki o ładunkach Q1= 1 i Q2=0,2 zbliżono do siebie a następnie oddalono na początkową odległość. Czy siła oddziaływań z jaką działały kulki na początku zmieniła się? Uzasadnij odpowiedz.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2007 19:41
Ja tez potrzebuje pomocy tzn moja corka a ja juz dawno chodzilem do szkoly wszystko jest tutaj
http://groups.msn.com/Pogon/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=136
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2007 20:16
witam, mam motorole L6 i, ale nie moge podlaczyc jej do kompa, tzn, moge ale nie mam sterownikow. iwe moze ktos, skad moznaby bylo takowe sciagnac?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2007 20:37
Nie jestem pewnien, bo zdanie jest zagmatwane...
Siła zmieniła się, gdyż siła z jaką odziałują dwa ładunki elektryczne jest odwrotnie proporcjonalna do kwadratu odległości pomiędzy ich środkami, tak więc przy zbliżaniu ciał siła wzrosła, przy oddaleniu zmalała...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.