Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/03/2011 14:28
Chciałbym w niedalekiej przyszłości zacząć naukę języka norweskiego lub szwedzkiego - pytanie do forumowiczów, którzy znają język (lub się uczą) - jak z nauką, ciężko? Gdzieniegdzie na forach czytałem, że nie jest trudno (szczególnie jak się zna gramatykę z angielskiego/niemieckiego - u mnie angielski bardzo dobry), prawda?
Jakieś szkoły językowe mające w ofercie te języki w Szczecinie godne polecenia?
Jak znasz angielski to i z norweskim nie bedziesz miał problemów,jest dużo łatwiejszy do nauczania się niż angielski,no i psiada o połowę zwrotów mniej
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2011 11:30
ja mam pytanko. ktoś by polecił jakieś fajne SPA? wiem, że Sandra w Pogorzelicy, ale może jest coś fajne i troszke tańsze. z góry dzięki za rady
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2011 12:31
Zobacz sobie ta strone WyspaZdrowia jest duzo promocji i kupujac pobyt na niej jest o wiele taniej niz bezposrednio w samych spa. Ja bylam akurat u Baginskich (tez z tej www). Bylo korzystnie finansowo, codziennie jakies zabiegi, cala reszta w cenie ogolnie na wielki +
chodzi mi, żeby pojechać na 2-3 dni.nie chodzi o zabiegi, ale sam pobyt,cene za dobe.ale coś się znajdzie na tej stronie a jakie polecacie ośrodki?właśnie tanio i spoko żeby było,nie koniecznie chodzi o oferte zabiegow, a tanie noclegi i miło spędzić czas
Ostatnio edytowany przez: KAM, 12 marca 2011, 13:03 [1 raz(y)]
Przychodnia na ul. Wojska Polskiego 72, drugie piętro
Dr. Rawski przyjmuje w pon. i środy od 15.30 do 16.30 ostatnio jak byłem bodajże w Styczniu płaciłem za przedłużenie 43 zł.
A trzeba też płacić za te badania kału znowu?czy tylko 43 za przedłużenie?
Kalu robisz bodajże tylko raz, wiec jak juz to krew do powtorki (ew. tylko to ogolne badanie)
Padło pytanie tylko o przedłużenie książeczki więc tak jak pisałem u tego gościa kosztuje to 43 zł. żadnych dodatkowych badań itp. ...co innego naturalnie jeśli wyrabiasz książeczkę na nowo.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2011 17:36
Zna ktoś dobrą bramkę sms do orange, gdzie nie ma limitów ?
Z sms.orange.pl przekroczyłem, a z multiboxa zaraz skończy się 30 smsów darmowych....
dobra, Ty mi lepiej powiedz jak zainstalować grę, która ma pliki .bin . Za nic nie mogę tego odpalić, ściągnąłem deamona - wywaliłem go już. Teraz próbuje w alhocolu 120% - też coś mi nie idzie....
edit. no w deamonie mogę Ci powiedzieć jak, w alcoholu myślę, że jest podobnie
włączysz deamona -> prawym na ikonę na pasku zadań -> napędy wirtualne -> powinno być brak nośnika -> zamontuj obraz -> wyskoczy okienko -> zmieniasz na wszystkie pliki *.* i tyle
Ostatnio edytowany przez: nara, 13 marca 2011, 22:41 [2 raz(y)]
Deamonem albo Alcoholem
W oknie programu przy szukaniu pliku obrazu ustaw All Files (*.*) i wskaż plik .bin , powinno pójść
Jak dokładniej to zrobić , bo po godzinie czasu można niezłego pier....a dostać... . Teraz próbuje w alcoholu.
edytka:
w deamonie to montowałem i gucio było. Teraz jakoś znalazłem plik .iso, zamontowałem go i od razu instalka zaczęła się Teraz zobaczę, czy to w ogóle pójdzie, heh
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 13 marca 2011, 22:47 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2011 23:29
To proste tworzy Ci sie wirutalny dysk i jak zamontujesz obraz to powinna wlasnie wyskoczyć instalka, a jak chcesz pogrzebać po "plycie" to wchodzisz w moj komputer i tam wszystko masz.
To proste tworzy Ci sie wirutalny dysk i jak zamontujesz obraz to powinna wlasnie wyskoczyć instalka, a jak chcesz pogrzebać po "plycie" to wchodzisz w moj komputer i tam wszystko masz.
no jak kiedyś fm'a w alcoholu obrabiałem to poszło, jako, że było dawno temu, ktoś mi polecił deamona, którego nie znałem i w sumie spróbowałem deamome, efekt? męczyłem się niemiłosiernie. W Alcoholu znalazło mi ten plik .iso i poszło szybko bez problemu. Teraz walczę z crackiem heh, bo jakiś błąd non stop wychodzi.
Ps. Prawdopodobnie brak Directa 9.0 go powodował, bo po instalce poszło.
edit:No i uj, jak już ma się włączać gra to wyskakuje "Wystąpił problem z aplikacją mafia2.exe i zostanie ona zamknięta" . Dziękuję, dobranoc.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.