Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/01/2011 12:41
Co do Poczty Polskiej - paczka zwykła , ekonomiczna z Jeleniej Góry wysłana we wtorek po południu dotarła do mnie wczoraj tj.w piątek wieczorem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/01/2011 13:55
Jest szansa w Szczecinie znaleźć gdzieś halę, która nie jest zarezerwowana na najbliższe pół roku? Najlepiej na lewobrzeżu i godziny też mogłyby być bardzo późne.
Zna ktoś skuteczny sposób na bezsenność,bo już nie wyrabiam..?
zapal dobroć 100% pewność snu
Pierdolisz pan ... dobroc wcale nie usypia.
a to ciekawe ale w sumie może się i nie znam
a te tabletki co pisał ktoś wyżej to też są z domieszką dobroci, w ogóle starszym ludziom cierpiącym na bezsenność przepisuje się takie tabletki.
Jest szansa w Szczecinie znaleźć gdzieś halę, która nie jest zarezerwowana na najbliższe pół roku? Najlepiej na lewobrzeżu i godziny też mogłyby być bardzo późne.
Nowa(ma z 4-5 lat) hala szkoly podstawowej/gimnazjum na Ostrawickiej (Pogodno).
Nowa(ma z 4-5 lat) hala szkoly podstawowej/gimnazjum na Ostrawickiej (Pogodno).
Dokładniej to chodzi chyba o halę Gimnazjum 10 przy Siemiradzkiego (róg Ostrawickiej). Z 2003 roku.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2011 22:48
mam pytanko. W tamtym roku zdałem maturę. Studiuję na US Stosunki miedzy. na maturze nie poszedł mi za bardzo ang. czy jest możliwość ponownego zdawania matury z ang?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2011 22:54
Jest, ale w tym roku już za późno na to z tego, co się orientuję, bo deklarację chyba wcześniej trzeba było złożyć. Na poprawę ma się bodajże 5 lat, możesz pisać przedmiot na tym samym poziomie bądź wyższym, ale nie niższym. No i można pogorszyć sobie wynik, bo liczy się ten najnowszy.
Mamy do oddania pozostałe po akcji mikołajkowej buty oraz ciuchy, komu lepiej przekazać PCK czy Caritas?
Jakieś namiary?
Sporo tego zostało Może warto podejść do jakiegoś Ośrodka Pomocy Społecznej i tam spytać czy nie potrzebują Właśnie wysyłam maile do szczecińskich domów dziecka, jako kontakt mailowy podam adres stowarzyszenia i może ktoś odpiszę.
edit: niestety bardzo mało domów dziecka ma własny adres mailowy... same telefony podane, jak nikt do poniedziałku się nie odezwie, to podzwonię i popytam.
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 22 stycznia 2011, 20:05 [1 raz(y)]
Mamy do oddania pozostałe po akcji mikołajkowej buty oraz ciuchy, komu lepiej przekazać PCK czy Caritas?
Jakieś namiary?
Sporo tego zostało Może warto podejść do jakiegoś Ośrodka Pomocy Społecznej i tam spytać czy nie potrzebują Właśnie wysyłam maile do szczecińskich domów dziecka, jako kontakt mailowy podam adres stowarzyszenia i może ktoś odpiszę.
edit: niestety bardzo mało domów dziecka ma własny adres mailowy... same telefony podane, jak nikt do poniedziałku się nie odezwie, to podzwonię i popytam.
Nie dużo, dlatego chciałbym przekazać to w miejsce gdzie mogą skumulować rożne rzeczy dla potrzebujących. Może faktycznie lepiej przekazać wszystko do OPS
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.