Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/11/2010 15:46
Miałem kiedyś u nich net (parę lat temu) i pamiętam, że jakieś cyrki były z tymi rachunkami. Nagle przestali przysyłać. Nie pamiętam już dokładnie o co tam chodziło (cięcie kosztów? można było samemu drukować). Potem przysyłali raz na 3 miesiące po 3 druki wpłat. Jak jest teraz to nie wiem ale firma na pewno solidna nie jest według mnie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/11/2010 19:13
mam pytanko co do meczy Barca-Real. Planuje ze znajomymi obejrzeć w Warce.Można tam rezerwować stoliki, czy raczej to bedzie zbędne?a moze jeszcze jakies inne miejsce polecacie na mecz
Można w Warce, ale wczoraj ze znajomymi też tam byliśmy w tym celu i wolne były 2 stoliki - obydwa w strasznie słabych miejscach strategicznie (praktycznie nie widać TV) - reszta już zarezerwowana.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/11/2010 20:04
Potrzebuje/Szukam osoby która zna się dobrze na składaniu sprzętu komputerowego tj. procesor,płyta główna itp. bo potrzebuję złożyć... Jest ktoś taki u nas na forum??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2010 11:09
W czekoladowej możesz dostać bardzo dobre torty, współpracują oni z cukiernią sową. Szczególnie polecam Tort czekoladowy 50 zł za cały, ale jest na prawdę warte tych pieniędzy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2010 11:19
ma ktoś jakąś stronkę z linkami do meczy na żywo w internecie (sopcast)? Na soccer-live.pl na niedziele nie ma aktualizacji, na innych stronach (np. meczenazywo.pl) nie ma linków do transmisji. Pierwszy raz na coś takiego trafiam.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ma ktoś jakąś stronkę z linkami do meczy na żywo w internecie (sopcast)? Na soccer-live.pl na niedziele nie ma aktualizacji, na innych stronach (np. meczenazywo.pl) nie ma linków do transmisji. Pierwszy raz na coś takiego trafiam.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2010 17:29
Potrzebował bym plan zagospodarowania(ulice) takich miejscowosci : Dołuje,Mierzyn,Wołczkowo,Bezrzecze,Dobra. Jak by ktos mial takie plany to bym poprosił o jakies linki do sciagniecia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/11/2010 03:15
W gminie Dobra plan zagospodarowania ma bardzo mało terenów. Z tych przez ciebie wymienionych może 10%.
To co jesteś w stanie znaleźć to wytyczne do planów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.