Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/09/2010 22:18
Na Jodłowej w SP51, bardzo w porządku właściciel, siłownia nieduża, ale sprzętu do ćwiczeń wystarczająco dużo - zrobisz wszystko co potrzebujesz - no może poza aerobami bo poza 1 rowerem treningowym bieżni i ergometrów brak, ale chcesz robić masę więc aeroby Ci póki co niepotrzebne - do tego tanio i w porządku ludzie (zawsze paru małolatów na sali też ćwiczy - nikt na nich większej uwagi nie zwraca, a mało tego jak zapytasz to większość udzieli dobrej rady). Jedyny minus to to, że otwierana jest późno (ok. 17 jak już dzieciaki ze szkoły kończą zajęcia).
Na Jodłowej w SP51, bardzo w porządku właściciel, siłownia nieduża, ale sprzętu do ćwiczeń wystarczająco dużo - zrobisz wszystko co potrzebujesz - no może poza aerobami bo poza 1 rowerem treningowym bieżni i ergometrów brak, ale chcesz robić masę więc aeroby Ci póki co niepotrzebne - do tego tanio i w porządku ludzie (zawsze paru małolatów na sali też ćwiczy - nikt na nich większej uwagi nie zwraca, a mało tego jak zapytasz to większość udzieli dobrej rady). Jedyny minus to to, że otwierana jest późno (ok. 17 jak już dzieciaki ze szkoły kończą zajęcia).
Tyllko za duzo z nim nie gadaj bo straszny maruda z niego
Dalej jest slynne:
"bede musial podniesc ceny karnetow... ale jeszcze nie teraz" ??
poza wczesniej wspomniana Formą na Zawadzkiego.. RKF! (obok Olimpica) sporo sprzetu, sporo miejsca, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przychodza 'stale' osoby jak i wiele nowych twarzy sie przewija wiec bez kompleksow spokojnie mozesz isc po remoncie ,wiec bez syfu ,no i nowy sprzet. Polecam.
Nie wiem czy jest cos takiego jak 'ograniczenie wiekowe', trzeba by sie dowiedziec. Pzdr
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2010 14:44
Ok, dzięki. Urządzam pokój i w jedną chciałem wsadzić koszulkę z finału PP (ewentualnie uzupełnić o autografy uczestników), nie wiem na ile mi się to uda.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
chce kupic 500 piw. Orientuje się ktoś gdzie najtaniej? Jakas hurtownia?
zależy jakich, bo czasem w hipermarkiecie sa mega promocje teraz np w kerfurze są harnasie w dobrej cenie, a tak to selgrosy itd. mało kto się teraz zaopatruje w hurtowniach, lecz gdybyś bardzo chciał to na Tamie Pomorzańskiej jest hurtownia.
Oraz mój post z tematu Szkoły Językowe
Polecicie jakąś szkołę na majowym/słonecznym? Najlepiej majowe. Wszelkie opinie mile widziane
przy cukrowej tez jest hurtownia, ale z tego co slyszalem to zeby Ci sie oplacalo bardziej brac z hurtowni niz z jakichs hipermarketow to musisz miec koncesje.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
niestety ceny w hurtowniach są często wyższe dla detalicznego kupca niż w hypermarketach, jako ciekawostkę dodam że jeden z monopoli w Szczecinie zaopatrywał się w bosmany w carrefurze bo w "hurcie" wychodziło drożej
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2010 23:06
Jeśli masz działaność albo znajomego na działalności to spróbuj w makro, sporo rzeczy jest znacznie tańszych niż w supermarketach, choć nie wszystko.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.