Booki czasami tak mają. Na Kamerun w meczu z Polską dawali kurs 3,5. Kto grał ten dużo i łatwo zarobił
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/08/2010 14:05
Potrzebuje coś na nocleg dla dwóch osób w Krakowie ? Chodzi tylko o przespanie się więc wystarczą dwa łóżka plus toaleta. Coś najtańszego. Poleci ktoś coś ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Potrzebuje coś na nocleg dla dwóch osób w Krakowie ? Chodzi tylko o przespanie się więc wystarczą dwa łóżka plus toaleta. Coś najtańszego. Poleci ktoś coś ?
ja bedac osatnio w Krakowie kimalem tutaj, w najtanszych nie bylo miejsc, ale w tym za dobe za pokoj 90 bylo pelno wolnych... poszukaj tez moze na gummtree, pelno ofert o roznych cenach i standardzie ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Nie wiem czy bylo ale czy nasze prawo moze byc jeszcze bardziej debilne?Teraz to juz napewno mlodziezy nie wpadnie do glowy kupno alkoholu bo przeciez z 90 metrow zrobilo sie 101...Cyrk:/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/08/2010 22:08
Ostatnio rozkminialem, po co te plotki i sie dziwilem jak ludzie tam ida po spozyciu Przegiecie paly, facet tyle lat sklep prowadzi, a nagle problemy robia, ale u nas to przeciez normalne
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/08/2010 00:06
Nagrałem muzykę na zwykłą płytkę najprostszym sposobem (czyli przeniosłem muzykę na płytę i zapisałem) ale nie chodzi mi to w aucie. Co zrobić/Jak zapisać/ Na jaką płytę, żeby normalnie w aucie można odtwarzać muzykę ? Jestem 'czarny' w tym temacie, więc nie czepiać się
Nagrałem muzykę na zwykłą płytkę najprostszym sposobem (czyli przeniosłem muzykę na płytę i zapisałem) ale nie chodzi mi to w aucie. Co zrobić/Jak zapisać/ Na jaką płytę, żeby normalnie w aucie można odtwarzać muzykę ? Jestem 'czarny' w tym temacie, więc nie czepiać się
a masz odtwarzacz w samochodzie mp3? zakładając że nie masz musisz nagrać płytę audio cd / wybrać we właściwościach np nero 8, po odpaleniu wybierasz muzyka i pierwsze jest audio cd, wrzucasz i masz 70 bądź więcej min do wykorzystania
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/08/2010 00:29
Zapewne radio w Twoim aucie nie czyta formatu mp3. Musisz nagrać piosenki jako audio programem np. Nero - sam Cię poprowadzi, co robić.
nie wiem jakiego masz windowsa ale z tego co pamiętam to w którymś była opcja przy takim zwykłym przenoszeniu żeby wybrać audio cd
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wloz pusta plyte, wyskoczy Ci na pulpicie okienko sterowania, wybierz "nagraj" poprzez Windows Mediaplayer
Wloz pusta plyte, wyskoczy Ci na pulpicie okienko sterowania, wybierz "nagraj" poprzez Windows Mediaplayer
Albo najelpeij przez program Ashampoo Burning Studio 9
Narzedzia->opcje->ogólne->pobieranie (jesli dobrze zrozumialem)
Wiem wiem o tych opcjach.
Ale tam nie ma tego o co mi chodzi - po naciśnięciu odnośnika pliku, który chce ściągnąć chce żeby od razu się ściągał - bez pytania co chce z nim zrobić (czy otworzyć za pomocą czegoś czy właśnie zapisać) - wcześniej to się tak odbywało jak pisze.
Konkretnie o to mi chodzi: SCREEN - chcę, żeby ta opcja była aktywna i po jej zaznaczeniu po naciśnięciu odnośnika do ściągnięcia automatycznie się ono zaczyna
Narzędzia --> opcje --> pobieranie --> pobierane pliki zapisuj do.. wtedy nie będzie każdorazowo pytał gdzie masz zapisać ściągany plik (wybierasz folder i wszystkie pliki będzie tam zapisywał..) dobrze cię zrozumiałem..
Narzedzia->opcje->ogólne->pobieranie (jesli dobrze zrozumialem)
Wiem wiem o tych opcjach.
Ale tam nie ma tego o co mi chodzi - po naciśnięciu odnośnika pliku, który chce ściągnąć chce żeby od razu się ściągał - bez pytania co chce z nim zrobić (czy otworzyć za pomocą czegoś czy właśnie zapisać) - wcześniej to się tak odbywało jak pisze.
Konkretnie o to mi chodzi: SCREEN - chcę, żeby ta opcja była aktywna i po jej zaznaczeniu po naciśnięciu odnośnika do ściągnięcia automatycznie się ono zaczyna
Narzędzia --> opcje --> pobieranie --> pobierane pliki zapisuj do.. wtedy nie będzie każdorazowo pytał gdzie masz zapisać ściągany plik (wybierasz folder i wszystkie pliki będzie tam zapisywał..) dobrze cię zrozumiałem..
Raczej mu chodziło o to że .rar zapisuje sie w dane miejsce z automatu i np. .rmvb w inne miejsce z automatu,
spróbuj przeinstalować Firefoxa , zimportuj tylko zakladki
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.