Gdzie najlepiej jechać na wypoczynek do Grecji? Kreta, Rodos czy coś innego?
Tylko nie jedź do Salonik
... a ja takiego "kwiatka" z rana znalazłem
Solidarni futboliści
Stowarzyszenie Profesjonalnych Piłkarzy i Amatorów, które ma pomagać futbolistom, powołał do życia były reprezentant Polski Paweł Drumlak – informuje „Dziennik Gazeta Prawna”.
Organizacja ma ambitne plany objęcia zawodników kompleksową opieką – począwszy od zagadnień prawnych i sporów z pracodawcami, a skończywszy na ubezpieczeniach i doradztwie przy inwestowaniu zarobionych pieniędzy. Także po zakończeniu zawodowej kariery piłkarze mogliby liczyć na pomoc swojej organizacji.
W planach jest również niezależny portal internetowy, gdzie wszyscy chętni mogliby ujawniać kulisy polskiego futbolu – pisze gazeta.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2010 13:10
Mam problem.Gościu po pijaku w czasie remontu źle zamontował baterie od wody i odwrotnie działa pokrętło tzn.zamiast otwierać wodę to się ją zamyka i na odwrót.Co z tym zrobić?;p
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Mam problem.Gościu po pijaku w czasie remontu źle zamontował baterie od wody i odwrotnie działa pokrętło tzn.zamiast otwierać wodę to się ją zamyka i na odwrót.Co z tym zrobić?;p
Moze troche jasniej jaka bateria i zimna woda ma byc z prawej strony i kazda glowica otwiera sie w lewo a zamyka w prawo. opisz dokladnie jak to dziala,
Z czystym sumieniem polecam Elżbiete Zaniemojską-Krześniowską. Tel. 506 419 143 lub 091 461 43 05
Prowadzi moją sprawę rozwodową bardzo dobrze. Najprawdopodobniej zakończy się moim całkowitym sukcesem, a żądania mam nie małe.
Podbij do mnie na gg (w profilu)...mam jedno pytanko
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2010 02:04
Jeżeli ktoś posiada zbędne albumy na zdjęcia/klasery czy coś podobnego bardzo chętnie przyjmę/odkupię za niewielką kwotę czy też piwo
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2010 16:15
panowie, gdzie w Szczecinie mozna za rozsadne pieniadze doprowadzic wnetrze samochodu do perfekcji? chodzi mi o generalne odswiezenie tapicerek, mycie, pranie - ogolnie "mucha ma nie siadac" w srodku?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2010 16:21
mam problem .. o tóz mam tv w Cyfrze+ i od pewnego czasu na kilku kanałaach ( przede wszystkim TVN wszystkie ) nie ma dźwięku !
miał ktoś podobny problem i wie może co trzeba zrobic ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/08/2010 17:10
Jak teraz wygląda sprawa wyrobienia paszportu? Tzn, procedury znam ale jak jest w rzeczywistości? Jak długo się czeka (ustawowo do 30 dni), jakie kolejki dla składających wniosek? Z góry dzięki za odpowiedzi
panowie, gdzie w Szczecinie mozna za rozsadne pieniadze doprowadzic wnetrze samochodu do perfekcji? chodzi mi o generalne odswiezenie tapicerek, mycie, pranie - ogolnie "mucha ma nie siadac" w srodku?
z gory dzieki za odp
Piastów 40a myjnia koło komisów.
@oczko
w Polsce jest tak, że jeżeli jakiś dokument ma być wydany do 30dni, to choćby nie wiadomo co się działo, to i tak będzie leżał 30dni w szafce, by ktoś się tym zainteresował więc na szybsze wydanie nie licz
Jak teraz wygląda sprawa wyrobienia paszportu? Tzn, procedury znam ale jak jest w rzeczywistości? Jak długo się czeka (ustawowo do 30 dni), jakie kolejki dla składających wniosek? Z góry dzięki za odpowiedzi
Jak napiszesz podanie z konkretnym powodem, aby szybciej wyrobili, to możesz dostac w ciagu kilku dni-tygodnia.
Nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze około 2 lata temu tak było.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.