Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/02/2007 11:05
<lysy> Przeprowadziłem właśnie dysocjacje jonową chlorku sodu w podwyższonej temperaturze w rozpuszczalniku polarnym.
<zuy> że co kurwa?
<lysy> posoliłem wode na makaron ;]
nie masz sie co martwic jesli nie zatrzymali Cie zaraz po zrobieniu fotki to nic nie przyjdzie
Nie ma umowy miedzy Polska a Niemcami i odwrotnie jesli chodzi o mandaty z fotoradarow
Ja mam juz ponad 30 fotek od 99 roku w niemczech i nic mi nie przychodzi za to mandaty nalozone
przez Zoll, BAG i Polizei itp. (kredytowe) trzeba zaplacic bo inaczej przy wiezdzie do niemiec jesli wklepie Cie w komputer niemiecki pogranicznik trzeba placic odrazu mandat + 20 euro extra inaczej moga Cie zaaresztowac
Mnie ostatnio sciagneli z autostrady niemieccy celnicy w glebi niemiec i przy sprawdzaniu dokumentow wyskoczyl im mandat ktory dostalem 2003 roku Musialem jechac do bankomatu po kase bo inaczej chcieli zabierac samochod a na mnie nakladac areszt
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/02/2007 11:38
Jako, że wyjechałem na kilka dni nie miałem dostępu do neta, ale mecz rzecz jasna oglądałem. I od razu na wstępie - jebać niemieckie ścierwo.
Polacy przed tym spotkaniem chyba za dużo naoglądali się powtórek z Japonii, gdzie siatkarze ostro przepieprzyli z Brazylią.
Tu podobnie - do finału grali świetnie, w finale kompletny paraliż, idiotyczne straty, odnosiłem wrażenie patrząc na Lijewskiego, że nie chce mu się grać - śmiał się z tego, że nie może trafić - doprawdy FATALNY mecz w jego wykonaniu, powinien siedzieć na ławce już po rzucie na początku, kiedy trafił w głowę Jureckiemu bodajże.
Szkoda, że gdy dochodzimy do finału ważnej imprezy, nie potrafimy tego w 100% wykorzystać. Oczywiście wielkie gratulacje i brawa dla chłopaków, ale na pewno nie za finał.
P.S. na zakończenie chciałem powiedzieć: jebać Niemców. Dziękuję.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/02/2007 12:53
Takie pytanie... mam 18 w maju i jakbym przykładowo chciał mieć już w maju dowód osobisty (czyli muszę złożyć gdzieś w kwietniu) to on też się liczy jako ten tymczasowy (zgoda rodzica i ważność na 5 lat) ? Czy mogę składać dopiero po ukończeniu 18 lat ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Takie pytanie... mam 18 w maju i jakbym przykładowo chciał mieć już w maju dowód osobisty (czyli muszę złożyć gdzieś w kwietniu) to on też się liczy jako ten tymczasowy (zgoda rodzica i ważność na 5 lat) ? Czy mogę składać dopiero po ukończeniu 18 lat ?
jak ja skladalem to dopiero w dniu 18tych urodzin mozna bylo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/02/2007 17:57
kurde ciagle stoje na 35 levlu ..nie da sie dalej;/ jaka macie taktyke ?? do 35 levla duzo macie tych dział najdrozszych za 200 ?? czy skupiacie sie na tych za 50 złota
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.