Pytam z czystej ciekawości, bo sam wynajmuję ale pokój i to w Warszawie. Nawet na kredyt się opłaca wziąć pod najem, bo za kredyt rzędu 100-150 tysięcy na 30 lat, to rata nie wyższa niż 1000 złotych miesięcznie wychodzi.
Skoro o kawalerkach dyskutujecie, to orientuje się ktoś ile kosztuje najem takiej kawalerki i po ile można taka kupić
Za najem spotkałem się już od 1000zł (w tym czynsz, media itp, opłata dla właściciela) ale wygód brak (tzn, mała klitka, nie remontowane itp). Rozsądne kawalerki są już od 1100-1500zł (ze wszystkimi opłatami) nawet po remontach ze sprzętem rtv i agd.
Zakup...Za około 30m2 po remoncie to koszt 150000zł (kawalerka na Golisza - czyli nie nowa ale w wieżowcu)
jak wynajem to polecam kawalerki na kaliny/przyjaźni jedne z tanszych a nawet nawet bez aneksu z kuchnią itp
dobre położenie i dojazd do centrum 75
ceny również dużo tańsze niż tu podane.przynajmniej mi się taka trafiła
Oddam za butelkę Martini : Kanapę widoczną na zdjęciach - na kanapie nigdy nie spały małe dzieci, nigdy nie było nasikane, ale trochę skrzypi Kto pierwszy ten lepszy --> transport we własnym zakresie. Kanapa nie jest zniszczona.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/07/2010 14:41
Jak rozreklamować własną firmę? Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby? Nie interesują mnie poradniki z googli, ale sprawdzone metody. Chodzi np. o to, żeby po wpisaniu w google moja firma była pierwsza i żeby była na stronkach typu zumi, infoludek itd. Chętnie przyjmę wszelkie porady.
gg w profilu.
Jak rozreklamować własną firmę? Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby? Nie interesują mnie poradniki z googli, ale sprawdzone metody. Chodzi np. o to, żeby po wpisaniu w google moja firma była pierwsza i żeby była na stronkach typu zumi, infoludek itd. Chętnie przyjmę wszelkie porady.
gg w profilu.
Pierwsza ?? heh raczej malo prawdopodobne, pozycjonowanie to dziedzina za ktora duzo kasy sie placi, zeby osiagnac naprawde wysoka pozycje.
gg w profilu.
Pierwsza ?? heh raczej malo prawdopodobne, pozycjonowanie to dziedzina za ktora duzo kasy sie placi, zeby osiagnac naprawde wysoka pozycje.
nie napisał jaki ma budżet to kto wie...
Ps. Znalazłeś te saszetki w Szczecinie bo jak nie, to mogę Ci przywieźć kilka sztuk
gg w profilu.
nie nie spokojnie nie kręcę własnego biznesu, firma nie jest moja. Jestem zupełnie zielony jak napisałeś w "pozycjonowaniu" itd, jakie są koszta, żeby po wklepaniu w google firma była na 1 miejscu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/07/2010 18:48
http://www.e-megasport.com/data/gfx/pictures/medium/0/0/1500_1.jpg szukam tych butów w necie do kupienia i za cholere nie moge znaleźć. Jak ktoś znajdzie rozmiar 43 przewidziana jest nagroda
http://www.e-megasport.com/data/gfx/pictures/medium/0/0/1500_1.jpg szukam tych butów w necie do kupienia i za cholere nie moge znaleźć. Jak ktoś znajdzie rozmiar 43 przewidziana jest nagroda
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.