Zobacz jak wyglądają zębatki czy nie są zjechane,ułamane czy coś,może to też być łańcuch albo i nawet support.Radził bym udać się do serwisu Chyba,że sam dojdziesz do tego co jest nie tak
a ja sypie 2 łyżeczki kawy, łyżeczkę cukru, kawę razem z cukrem zaparzam w minimalnej ilości wody(tylko do rozpuszczenia!) następnie zalewam to zimnym mlekiem(szklanka 0.33 albo nawet 0.5) 2-3 kostki lodu i nescafe frappe/ice coffee elegancka
Dlaczego przy jeździe rowerem przeskakują mi zębatki ? Wkurwic sie idzie .. cale nogi mam zarysowane .. lancuch trzeba wymienic,zębtaki ? moze ktos wie o co chodzi
Dlaczego przy jeździe rowerem przeskakują mi zębatki ? Wkurwic sie idzie .. cale nogi mam zarysowane .. lancuch trzeba wymienic,zębtaki ? moze ktos wie o co chodzi
Mam umowę na dostawę gazu do mieszkania w Śródmieściu z PGNiG SA.
Od czerwca podwyższyli i tak w moim odczuciu wysokie stawki.
Wie ktoś, czy istnieje jakiś inny dostawca gazu na ten rejon Szczecina i ewentualnie poda jakieś namiary do tej firmy?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2010 10:58
Potrzebuje nocleg na 1 dobę w Świnoujściu, jak to najlepiej zrobić, żeby mnie wyszło najtaniej(nocleg na plaży odpada)? poradzicie coś panowie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/06/2010 12:11
Czy poza Allegro można gdzieś w Szczecinie w jakimś sklepie dostać opaski Livestrong ? (obojętnie w jakiej części miasta). Dzięki za info.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam umowę na dostawę gazu do mieszkania w Śródmieściu z PGNiG SA.
Od czerwca podwyższyli i tak w moim odczuciu wysokie stawki.
Wie ktoś, czy istnieje jakiś inny dostawca gazu na ten rejon Szczecina i ewentualnie poda jakieś namiary do tej firmy?
Nie jestem pewien czy z gazem jest tak samo, ale z prądem jest tak, że nie możesz zmienić dostawcy, dopiero za jakiś czas ma się to zmienić i prąd zostanie uwolniony, ale powtarzam nie wiem jak jest z gazem. Możliwe, że podobnie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/06/2010 14:53
Sprawa jest taka: Znajomy pracowal w firmie w Weglobudzie ktora instaluje rolety itp. popracowal cos okolo tygodnia i sie zwolnil, od miesiaca stara sie o obiecane mu pieniedze(nieduza sume 300zl-4 dni pracy) a ci nie odbierają telefonow,smsow, szef siedzi w niemczech a jego zastepczyni poszla na urlop macierzynski i ta babka ktora tam pracuje mowi ze specjalnie od niego nieodbieraja bo niechca mu zpalacic. Co w takiej sytuacji zrobic? Gdzie najlepiej to zgłosic? Bo kasa mu potrzebna natychmiast, dziecko itp.
Sprawa jest taka: Znajomy pracowal w firmie w Weglobudzie ktora instaluje rolety itp. popracowal cos okolo tygodnia i sie zwolnil, od miesiaca stara sie o obiecane mu pieniedze(nieduza sume 300zl-4 dni pracy) a ci nie odbierają telefonow,smsow, szef siedzi w niemczech a jego zastepczyni poszla na urlop macierzynski i ta babka ktora tam pracuje mowi ze specjalnie od niego nieodbieraja bo niechca mu zpalacic. Co w takiej sytuacji zrobic? Gdzie najlepiej to zgłosic? Bo kasa mu potrzebna natychmiast, dziecko itp.
podstawowa sprawa, miał z nimi umowę, czy na "gębę" ustalone to było bo bez umowy to raczej nie ma podstaw nawet do tego, by to gdzieś zgłosić.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756520706 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.