Szukałem miesiąc temu garnituru i odwiedzając większość "markowych" sklepów ostatecznie zakupiłem gajerek w ZARZE. Polecam tam zajrzeć, gajerki tańsze niż w Bytomiu, czy Vistuli ale dobre gatunkowo i ciekawe kroje. W Wółczance chyba tylko koszule, natomiast w Galaxy masz kilka sklepów gdzie można dostać fajny garnitur.
Gdzie w Szczecinie można kupić jakiś dobry markowy garnitur męski,koleś potrzebuje.Coś polecicie?
Bytom- Jagiellonska 91
Wolczanka- Wyzwolenia 18 (Galaxy), W. Polskiego 20
Vustula- W. Polskiego 40, Wyzwolenia 18 (Galaxy)
Szukałem miesiąc temu garnituru i odwiedzając większość "markowych" sklepów ostatecznie zakupiłem gajerek w ZARZE. Polecam tam zajrzeć, gajerki tańsze niż w Bytomiu, czy Vistuli ale dobre gatunkowo i ciekawe kroje. W Wółczance chyba tylko koszule, natomiast w Galaxy masz kilka sklepów gdzie można dostać fajny garnitur.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/06/2010 15:12
"Kto ma bilet do sieciowki wazny z dniem wczorajszym (08.VI) bez wpisanego numerka - PROSZE o kontakt ;d Pomoc platna w zlocie i rubinach!!!"
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/06/2010 19:53
Prośba do uzdolnionych matematycznie.
W jak najbardziej łopatologiczny sposób się da, niech ktoś będzie taki dobry i napisze, kiedy się całkuje przez części, a kiedy przez podstawianie i kiedy za wartości podstawiamy t,u itd.
Ostatnio edytowany przez: nara, 9 czerwca 2010, 20:04 [1 raz(y)]
Prośba do uzdolnionych matematycznie.
W jak najbardziej łopatologiczny sposób się da, niech ktoś będzie taki dobry i napisze, kiedy się całkuje przez części, a kiedy przez podstawianie i kiedy za wartości podstawiamy t,u itd.
uzdolniony nie jestem, aczkolwiek ten dokument powinien ci trochę rozjaśnić sprawę http://www.poap.yoyo.pl/pcz/analiza/brykpf.pdf pod koniec masz o całkowaniu. O tym kiedy całkujemy przez części a kiedy przez podstawianie dowiesz się tylko i wyłącznie wtedy gdy porobisz samodzielnie kilka przykładów
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/06/2010 15:12
powie mi ktoś, gdzie kupie w Szczecinie jakoś taniej buty caterpillara? poza tym sklepem na placu kościuszki, bo aktualnie lipa tam mam nadzieje, że ktoś coś wie
pzdr!
powie mi ktoś, gdzie kupie w Szczecinie jakoś taniej buty caterpillara? poza tym sklepem na placu kościuszki, bo aktualnie lipa tam mam nadzieje, że ktoś coś wie
pzdr!
nie wiem czy taniej, wiem ze duży wybór jest w Planet Sport w glx
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/06/2010 12:25
Jest też w Galaxy na ostatnim piętrze na lewo od schodów ruchomych sklep obuwniczy, gdzie głównie mają CAT-y. Czasami są obniżki.
ode mnie rowniez, jak przejdzie dalej to mow - pomozemy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.