Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/05/2010 21:51
Slyszalem, ze czasem w aptekach znajduje sie maszyna, do ktorej wrzuca sie powiedzmy 2 zlote i jest sie wazonym, sprawdzony zostaje poziom tluszczu w organizmie itd. Ktos sie orientuje gdzie w Szczecinie moge sie z tym spotkac?
Slyszalem, ze czasem w aptekach znajduje sie maszyna, do ktorej wrzuca sie powiedzmy 2 zlote i jest sie wazonym, sprawdzony zostaje poziom tluszczu w organizmie itd. Ktos sie orientuje gdzie w Szczecinie moge sie z tym spotkac?
na pl. Kościuszki jak jest wypożyczalnia Bhv to jakbyś od niej szedł w strone turzyna ok 150m od bhv.
Kiedyś się z taką mierzyłem pare razy w aptece na Warcisława za sklepem monopolowym..Na żetony jest, na początku było płatne ale później już za free..Nie dam gwarancji że dalej tam stoi ale w sumie czemu miała by nie stać..O ile wage i wzrost to na pewno git podaje to na te dalsze pomiary przymknąłbym oko..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2010 21:17
Pytanie do kogoś kto zna Warszawe. Chce dojechać na lotniko na Bemowie. Jak najlepiej dojechać z dworca Warszawa Centralna ewentualnie Warszawa Zachodnia?
www.ostry-z-niego-popierdol.pl widac, ze czlowiek nie zna sie na rzeczy za bardzo, oprocz domeny Pogoni chce sprzedac w pakiecie 24 inne z polskimi znakami, myslnikami itp za 250tys robimy zrzute?? ze mu sie chcialo wrzucac takie cos na allegro i 2 zl tracic
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2010 22:33
Albo jakiś cwaniak, który liczy że trafi na debila, który mu tam kliknie (potem do sądu i egzekucja kasy), albo jakiś dzieciak, który się naczytał za ile pierdylionów dolarów poszła domena sex.com i próbuje rozkręcić podobny biznes
Pytanie do kogoś kto zna Warszawe. Chce dojechać na lotniko na Bemowie. Jak najlepiej dojechać z dworca Warszawa Centralna ewentualnie Warszawa Zachodnia?
Z Centralnego.
-Autobus 507 z przystanku „Dworzec Centralny 26”, kierunek Nowe Bemowo, przystanek docelowy Piastów Śląskich 02. ok 30 min się jedzie.
Z Zachodniego.
-Autobus 184 z przystanku „Dw.Zachodni 02”;, kierunek Metro Młociny, przystanek docelowy „ Piastów Śląskich 01”
Nie ma takiego koncertu Prodigy! Wszyscy do Bydgoszczy!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2010 23:25
Potrzbuję pomocy czy któraś osoba z forum jest szczęsliwym posiadaczem ksiązek o marketingu sportowym. Chodzi mi o dwie pozycje tego samego autora.
Henryk Munk-Sport&Business oraz Marketing dla sportu
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/05/2010 23:38
ale sie wkurwiłem! dwóch pedałów na tvn24 pierdoli o tym, z kim Legia na nowym stadionie zagra, ohy i ahy a w ich tle zdjęcie z jakiegoś stadiony, wypełnionego ludzmi podczas oprawy z użyciem...piro
ale sie wkurwiłem! dwóch pedałów na tvn24 pierdoli o tym, z kim Legia na nowym stadionie zagra, ohy i ahy a w ich tle zdjęcie z jakiegoś stadiony, wypełnionego ludzmi podczas oprawy z użyciem...piro
jebać cie iti!
Oni juzż dosłownie sami się mylą...
Odnośnie meczu z Arsenalem, niektórzy ludzie napewno pomyślą sobie, "o Walter ale swietny mecz, na pewno było ciężko zorganizowac, bardzo dużo pieniędzy musiał w to włożyc!" a prawda jest taka, że gdyby nie Fabiański to gówno, a nie Arsenal by przyjechał... Co, że niby Arsenal by się zgodził na "jakieś" ~~5 mln zł?
Nie ma takiego koncertu Prodigy! Wszyscy do Bydgoszczy!
o inny koncert chodzi nie odpuscilbym Bydgoszczy dla jakiegoś koncertu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/05/2010 11:43
mam prośbę ma ktoś film "Lalka" na kompie albo wie skąd ściągnąć bo coś mnie chyba google nie lubią bo same wygasłe linki znajduję.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756521160 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.