15 zł nie było jego, tylko gościa który dał mu te 25 zł, które syn rozmienił, czapkę sprzedał za tyle ile chciał, pieniądze dostał, a nie wiemy ile wcześniej za nią płacił. Czyli musiał oddać tylko 25 zł sąsiadce.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/04/2010 23:01
Sprzedawca stracił:
- 10zł - wartość czapki
- 15zł - reszta wydana klientowi (pieniądz prawdziwy - rozmieniony)
- 25 - kasa, którą musiał oddać babecie.
SUMA=50zł
+ 25zł, ale lipne, więc nie brane pod uwagę.
Proste?
co może być powodem tego,że rower podczas hamowania drze się jak szalony??
NIe znam sie na tym ale ostatnio widizalem jak koles cos robil z hamulcami. Pokrec przy hamulcach recznych chyba powinna byc taka srobka ktora sie ustawia sile hamowania, moze jest zle ustawiona...
P.S.
Moze ktos z was wie, jak to zrobic...
Przykladowo mam plytke z muzyka (w mp3) jest tam sporo piosenek, da sie jakos utworzyc liste wszystkich utworow lacznie z poprawna kolejnoscia?
Przydalo by sie takie cos, a recznie wklepywac wsyztskiego po koleji to mi sie nie chce...
P.S.
Przykladowo mam plytke z muzyka (w mp3) jest tam sporo piosenek, da sie jakos utworzyc liste wszystkich utworow lacznie z poprawna kolejnoscia?
Przydalo by sie takie cos, a recznie wklepywac wsyztskiego po koleji to mi sie nie chce...
Sprzedawca został oszukany na 25zł albo jak kto woli na 15zł i czapkę
ktos chyba slusznie na joemonsterze zauwazyl ze pytanie brzmi: na ile zostal oszukany a nie ile stracil czyli chyba dobrze wychodzi ze go w wala na 25zeta zrobili jestem ciekawy co to wyjdzie jak odpowiedz sie pojawi
@ YAKIN
wyreguluj sobie klocki hamulcowe (pod katem za mocno/za slabo docisniete i tarcia o felge/opony) i warto tez przeczyscic felgi bo klocki nie lubia jak musza trzec o zaschniete bloto
P.S.
P.S.
Mozektos zna jakis mniej skomplikowany sposob? (program czy cos)
a wrzuc je do winampa, przesortuj wg uznania i pozniej jak masz trackliste to tam jest guzik INNE, kliknij, wejdz dalej do INNE i daj "utworz liste odtwarzania html"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.